zo 29 okt 2017
19:30 - 21:20

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 29.00
Gouden Rang € 33.50

Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt, zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten.

Amy Winehouse was een fenomeen in haar genre. De show Forever Amy doet recht aan de grote invloed die zij op de muziekwereld heeft gehad. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

‘Forever Amy’ is een overweldigende reis door de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse. Een memorabele show, waarin de extravagante Alba Plano de echte Amy zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat ze zelf op het podium staat. Samen met Amy’s originele band houden ze haar muzikale nalatenschap levend.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen