FOTO: © Laura van Embden

Spaarpunten

Het Stadstheater Spaarprogramma stopt. Eind 2023 moeten we over op een nieuw ticketsysteem, omdat ons huidige systeem ermee ophoudt. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om ons spaarprogramma stop te zetten. Tot 26 april spaarde je bij iedere € 10 aan tickets, 1 digitale Spaarpunt. Je kunt je punten nog tot 31 augustus 2023 inleveren in ruil voor korting op tickets, het nagenietarrangement en andere extra’s. 

puntensaldo

Bekijk je puntensaldo in je account.

Mijn account

Waar kan ik mijn Spaarpunten voor inzetten? 

We hebben een gevarieerd aanbod samengesteld waarvoor je jouw punten kunt inzetten. Welke korting(en) en extra’s dit zijn, is afhankelijk van je saldo. Bekijk de mogelijkheden hieronder. 

 Je kunt er ook voor kiezen je punten niet in te zetten. Ze komen dan automatisch ten goede aan het Stadstheater. 


6 punten: € 1,50 korting op een nagenietarrangement  

Krijg € 1,50 korting op een nagenietarrangement (normaal € 9,75) bij STAGE kitchen & café, bestaande uit een drankje en luxe borrelhapjes. Je kunt dit arrangement tegelijk met voorstellingskaarten boeken, of later per mail of telefonisch via de servicebalie.  

20 punten: Gratis inleiding 

Bezoek een inleiding voorafgaand aan een voorstelling en kom alles te weten over het verhaal, het gezelschap of het maakproces. Indien er een inleiding beschikbaar is, staat dit aangegeven bij de voorstelling zelf. Bestel de inleiding tegelijk met voorstellingstickets, of later per mail of telefonisch via de servicebalie. Deze actie geldt voor voorstellingen in het huidige seizoen (22/23), maar ook voor voorstellingen in seizoen 23/24.

30 punten: Voor maar € 5 naar de seizoenspresentatie 23/24

Zet 30 punten in en ontvang € 7,50 korting op de ticketprijs van de seizoenspresentatie op 9 mei. De mogelijkheid om je punten in te zetten verschijnt automatisch tijdens het bestelproces.

40 punten: € 10 korting op voorstellingen in theaterseizoen 22/23 

Krijg € 10 korting op de ticketprijs van geselecteerde theatervoorstellingen die spelen in april, mei, juni, juli en augustus 2023. De mogelijkheid om je punten in te zetten verschijnt automatisch tijdens het bestelproces. Het is niet mogelijk om gekochte kaarten kosteloos om te zetten om gebruik te kunnen maken van de korting.

voorstellingen met korting

Door op de knop te klikken, kun je een overzicht krijgen van alle voorstellingen waarvoor je jouw spaarpunten kunt inzetten.

voorstellingen

150 punten: Ontvang het boek Onderweg met… 

Tegen inlevering van 150 punten ontvang je het boek Onderweg met… 31 artiesten over reizen naar het theater. Deze is op te halen bij de servicebalie in het theater. Met verhalen van o.a. Youp van ’t Hek, Anne-Wil Blankers en The Kik. Er is slechts een beperkt aantal stuks, op=op.

200 punten: Persoonlijk chocoladeportret 

Krijg net als onze artiesten een chocoladeportret met jouw eigen foto erop. Deze chocolade wordt gemaakt door de Chocotoko van lunchcafé De Zoetelaar in de Dorpsstraat te Zoetermeer. Mail een foto naar keuze naar servicebalie@stadstheater.nl, om deze op een chocoladeportret te ontvangen. Het chocoladeportret is op te halen bij de servicebalie van het Stadstheater zodra deze klaar is.

Voorbeeld van een chocoladeportret.

750 punten: Persoonlijke tips van onze programmeur 

Wil je het beste van het beste uit theaterseizoen 23/24 zien? Laat je inspireren en adviseren door onze programmeur Maartje. Meld je hiervoor aan via de servicebalie, nadere informatie volgt.

1000 punten: Theateravond meedraaien met regiedienst 

Loop een avond mee met de regiedienst van het Stadstheater en ervaar een theateravond van achter de schermen. Meld je hiervoor aan via de servicebalie, nadere informatie volgt.

1000 punten: Presentatiedag bezoeken met de programmeur 

Welke artiesten en voorstellingen zijn te boeken voor theaterseizoen 24/25? Ga mee met de programmeur naar een presentatiedag van een impresariaat (agentschap artiesten). Verschillende artiesten geven een voorproefje. Meld je hiervoor aan via de servicebalie, nadere informatie volgt.

Doneren 

Het is ook mogelijk om jouw Spaarpunten (deels) aan het Stadstheater te doneren. De punten die na 31 augustus 2023 niet ingezet zijn, komen automatisch ten goede aan het theater. 

 

Spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor (contant) geld.

Andere steunmogelijkheden