8 dec

Muziek

Wildcards


WILDCARDS

Bent u een echte theaterfan die het liefst zo vroeg mogelijk kaarten reserveert? Bij het Stadstheater is het extra interessant om vroegtijdig te bestellen! Verdien met uw bestelling een Wildcard, die ingezet kan worden voor geselecteerde voorstellingen die dan maar € 5,- kosten.

Een Wildcard verdient u door vóór 31 juli 2017 in één reservering kaarten voor vijf of meer voorstellingen te bestellen. Voor iedere persoon die minimaal vijf voorstellingen bezoekt, ontvangt u één digitale Wildcard. Wildcards zijn persoonsgebonden.

Krijgt u een Wildcard? Dan wordt deze automatisch geregistreerd in het kaartverkoopsysteem. Drie keer per seizoen ontvangt u een e-mail met een aantal geselecteerde voorstellingen waarvoor u uw Wildcard kunt inzetten. Dit kunnen zowel grote namen zijn als veelbelovende nieuwkomers. Zo ontdekt u misschien wel nieuw cabarettalent of andere veelbelovende theatermakers.

Kaarten reserveren
Uw Wildcard(s) inzetten voor een van onderstaande voorstellingen? Reserveer dan uw kaarten via onze website. Bij de betreffende voorstelling kunt u in het ‘betaalscherm’ kiezen om te betalen met uw Wildcard. Vul hier zelf het aantal in te wisselen Wildcards in. Het systeem herkent vanzelf het aantal Wildcards dat u tot uw beschikking heeft. Dit aantal vindt u ook terug in ‘MIJN STADSTHEATER’.

Het aantal beschikbare plaatsen per voorstelling is beperkt en verscheelt per voorstelling. Op=op! Zit er toch niets voor u bij? Dan kunt u wachten tot het laatste aanbod in januari/februari.Houdt u er echter rekening mee dat het totaal aantal kaarten dan wel al eerder op kunnen zijn.

N.B. Als u reeds kaarten heeft voor één van onderstaande voorstellingen, dan kunt u hiervoor uw Wildcard(s) niet met terugwerkende kracht inzetten. U kunt dan kiezen voor één van de andere voorstellingen. De Wildcards zijn alleen geldig in het seizoen waarin ze zijn opgebouwd en niet inzetbaar voor de Gouden Rang.
 
22 nov    Brief aan mijn dochter - Lavinia Meijer & Abdelkader Benali
26 nov    Het Pietenpakhuis op z'n kop 3+
28 nov    360° De avond van... - René van Kooten
30 nov    360° De ondervraging - Ferry Zandvliet
1 dec    The Blues Brothers - Approved
6 dec    Liesbeth, the musical
7 dec    Ricky Koole & Ocobar - Me & Tennessee 
7 dec    De Verrassing 
8 dec    Lavalu - Solitary High
15 dec    De man van je leven - Liz Snoyink, Susan Visser en Porgy     Franssen 
20 dec    Nieuwe familie - Sanne Vogel e.a.
20 dec    Eenzame begeerte - Stefan Rokebrand & Lotje van Lunteren
21 dec    I'm a Soulman - Steffen Morrison & Manoushka Zeegelaar     Breeveld 
28 dec    Wintercircus Arlette Hanson - Fraaie Fratsen 4+ 
10 jan    Debby Petter - In mijn hoofd
13 jan    Gerard Alderliefste - Dubbel leven
19 jan    The Magic of Jeans - A brand new day
25 jan    360° De ondervraging - Nienke Plas