Foto van een opgemaakte Kleine zaal

Kleine Zaal Royaal

Als kaarthouder van de Kleine Zaal Royaal bezoek je maar liefst 30 voorstellingen in de Kleine Zaal voor slechts maar € 150 in totaal. Welke 30 voorstellingen dat zijn? Dat bepaal je helemaal zelf!*

Foto van de kleine zaal

Een royale

Werkwijze

Als kaarthouder heb je geen garantie op een plaats bij iedere voorstelling, daarom moet je een ticket voor elke voorstelling bestellen. Als je ingelogd bent in jouw eigen account, herkent het systeem dat je kaarthouder bent en is de theaterkaart gratis. Zodra je een ticket gereserveerd hebt, ben je zeker van een plaats in de Kleine Zaal.

De Kleine Zaal Royaal is strikt persoonsgebonden en voor sommige voorstellingen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Je bestelt als kaarthouder bij de start van de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen via de website of Servicebalie. De Kleine Zaal Royaal kost € 150 en is geldig voor het huidige theaterseizoen lopend van 1 september 2022 tot 1 juli 2023. Dit abonnement wordt niet automatisch verlengd naar het volgende seizoen en de voordelen hebben betrekking op de voorstellingen gedurende deze periode.

*Een aantal voorstellingen zijn uitgesloten:

  • De Comedy Night’s
  • Diederik Jekel
  • Lucas Hamming
  • Ocobar
  • Spinvis

Kaarthouder worden? Voeg deze hier toe aan de winkelmand.

Kleine Zaal Royaal stopt

De Kleine Zaal Royaal zal volgend theaterseizoen (23/24) helaas niet terugkeren.