Veiligheid staat nog steeds voorop! We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij zo'n fijn en veilig mogelijke theaterervaring hebt. Wij volgen de richtlijnen van de landelijke overheid, de veiligheidsregio Haaglanden en onze brancheorganisatie.

Coronatoegangsbewijs
Het is noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te tonen voordat je het theater binnenkomt. Zonder coronatoegangsbewijs krijg je geen toegang tot het theater. Je hebt hiervoor de volgende opties (één van de drie is voldoende):

  • Een negatieve testuitslag (minder dan 24 uur voor de voorstelling)
  • Een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie. Indien je op of na 14 augustus het Janssen-vaccin hebt ontvangen, is je vaccinatiebewijs geldig vanaf 28 dagen na de vaccinatie).
  • Een bewijs dat je hersteld bent van corona (maximaal 6 maanden geleden)
De controle aan de deur wordt verzorgd middels de CoronaCheck app. Deze app is te downloaden op een smartphone. Ben je niet in het bezit van een smartphone, dan is een alternatief toegangsbewijs te verkrijgen via: CoronaCheck.nl. Via deze website is een geldig bewijs uit te printen.

Let op: Het gele boekje of andere papieren worden niet gezien als geldig coronatoegangsbewijs en hiermee krijg je dus geen toegang tot het theater.

Graag attenderen we je erop dat het noodzakelijk is om een geldig identiteitsbewijs te laten zien tijdens de controle van het coronatoegangsbewijs.