Veiligheid staat nog steeds voorop! We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij zo'n fijn en veilig mogelijke theaterervaring hebt. Wij volgen de richtlijnen van de landelijke overheid, de veiligheidsregio Haaglanden en onze brancheorganisatie.

Coronatoegangsbewijs
Het is noodzakelijk om een coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te tonen voordat je het theater binnenkomt. Zonder coronatoegangsbewijs krijg je geen toegang tot het theater. Je hebt hiervoor de volgende opties (één van de drie is voldoende):

  • Een negatieve testuitslag (minder dan 24 uur voor de voorstelling)
  • Een vaccinatiebewijs (14 dagen na volledige vaccinatie. Indien je op of na 14 augustus het Janssen-vaccin hebt ontvangen, is je vaccinatiebewijs geldig vanaf 28 dagen na de vaccinatie).
  • Een bewijs dat je hersteld bent van corona (maximaal 6 maanden geleden)
De controle aan de deur wordt verzorgd middels de CoronaCheck app. Deze app is te downloaden op een smartphone. Ben je niet in het bezit van een smartphone, dan is een alternatief toegangsbewijs te verkrijgen via: CoronaCheck.nl. Via deze website is een geldig bewijs uit te printen.

Let op: Het gele boekje of andere papieren worden niet gezien als geldig coronatoegangsbewijs en hiermee krijg je dus geen toegang tot het theater.

Graag attenderen we je erop dat het noodzakelijk is om een geldig identiteitsbewijs te laten zien tijdens de controle van het coronatoegangsbewijs.

Geen 1,5 meter - extra tickets beschikbaar
Vanaf 25 september 2021 kunnen wij weer alle stoelen in onze theaterzalen aanbieden (dit was 2/3 deel), omdat we met een coronatoegangsbewijs werken. De 1,5-metermaatregel vervalt daarmee. Bij alle voorstellingen komen dus extra tickets beschikbaar, waaronder de voorstellingen die eerder uitverkocht waren.

We kunnen ons voorstellen dat je eventueel naar aanleiding van dit bericht meer vragen hebt over hoe de theaterbeleving eruit komt te zien. We hebben geprobeerd om alle informatie zo duidelijk mogelijk op onze website te vermelden. Ook op onze veelgestelde vragen pagina vind je een hoop informatie terug. Heb je toch nog ergens vragen over? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.