Het huidige theaterseizoen is nog volop bezig, maar zet alvast de volgende datum in je agenda om de beste kaarten te scoren voor 22/23:

  • Ma 13 jun: voor CLUB-members
  • Di 14 jun: voor StadstheaterVrienden
  • Wo 15 jun: vrije verkoop
Begin juni is het volledige theaterprogramma te zien op onze website.

Theaterprogramma:
CLUB-members en StadstheaterVrienden ontvangen op 11 juni het theaterprogramma en het Stadstheater Magazine thuis op de deurmat! Vanaf 11 juni is deze ook af te halen in het theater.


CLUB-member worden?
Aanmelden als CLUB-member kan via de website of via de servicebalie. Na inloggen in het eigen theateraccount is de optie om CLUB-member te worden beschikbaar. Dit lidmaatschap geldt voor één theaterseizoen lopend van 1 september tot 1 juli. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. De voordelen hebben betrekking op de theatervoorstellingen in deze periode.

Vriend worden?
Aanmelden als StadstheaterVriend kan via de website of via de servicebalie. Na inloggen in het eigen theateraccount is de optie om StadstheaterVriend te worden beschikbaar. Dit lidmaatschap geldt voor één theaterseizoen lopend van 1 september tot 1 juli. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. De voordelen hebben betrekking op de theatervoorstellingen in deze periode.