Programma theaterseizoen 22/23
Het programma van het aankomende theaterseizoen is bekend! We hebben vermakelijke, mooie, grappige, ontroerende en ronduit spectaculaire voorstellingen op de planning staan. Bekijk hier het aanbod!

15 juni start kaartverkoop
Op 15 juni om 12.00 kun je jouw kaarten kopen voor jouw favoriete artiest(en)! Ben je Clubmember? Dan kun je al vanaf 13 juni om 12.00 uur jouw kaarten kaarten kopen. Stadstheatervrienden kopen hun kaarten al vanaf de 14e om 12.00 uur.Wildcards
Theaterkaarten kopen voor maar € 5,00? Verdien Wildcards door vóór 31 augustus 2022 voor minimaal 5 voorstellingen kaarten te bestellen voor het theaterseizoen 2022/2023.

Kleine zaal Royaal
Met de Kleine Zaal Royaal bezoek je een heel theaterseizoen lang de voorstellingen in de Kleine Zaal. Dus ben jij ook weg van de intieme sfeer van de kleine zaal? Dan is Kleine Zaal Royaal per-fect voor jou. In onze Kleine Zaal programmeren wij ieder seizoen veel interessante voorstellingen in alle genres.

Series
Series zijn ideaal als je erg van een bepaald genre houdt. Bezoek je alle voorstellingen van de serie, dan levert jou dat een mooie korting op! Benieuwd welke series er zijn? Check het hier.