Een Wildcard is een digitaal tegoed waarmee u naar één van de door het Stadstheater geselecteerde voorstellingen kan gaan voor €5,- per kaart. Heeft u 5 of meer voorstellingen in de voorverkoop gekocht? Dan heeft u een Wildcard ontvangen op uw account. Met uw Wildcard(s) kunt u zonder risico een andere voorstelling bezoeken dan waar u normaliter naartoe zou gaan en zo onverwachts een mooie avond beleven.

Drie keer per seizoen krijgen onze bezoekers met een wildcard een selectie van voorstellingen waarvoor de Wildcard(s) ingezet kunnen worden.

Ga naar de eerste selectie voorstellingen voor de wildcards!Kaarten reserveren
Uw Wildcard(s) inzetten voor een van onderstaande voorstellingen? Reserveer dan uw kaarten via onze website. Bij de betreffende voorstelling kunt u in het ‘betaalscherm’ kiezen om te betalen met uw Wildcard. Vul hier zelf het aantal in te wisselen Wildcards in. Het systeem herkent vanzelf het aantal Wildcards dat u tot uw beschikking heeft. Dit aantal vindt u ook terug in ‘MIJN STADSTHEATER’.

Het aantal beschikbare plaatsen per voorstelling is beperkt en verscheelt per voorstelling. Op=op! Zit er toch niets voor u bij? Dan kunt u wachten tot het laatste aanbod in januari/februari.Houdt u er echter rekening mee dat het totaal aantal kaarten dan wel al eerder op kunnen zijn.

N.B. Als u reeds kaarten heeft voor één van onderstaande voorstellingen, dan kunt u hiervoor uw Wildcard(s) niet met terugwerkende kracht inzetten. U kunt dan kiezen voor één van de andere voorstellingen.

De Wildcards zijn alleen geldig in het seizoen waarin ze zijn opgebouwd en niet inzetbaar voor de Gouden Rang.