Beleef een intiem 360° akoestische concert​

22 april 360° Akoestisch Iain Matthews
Zo’n tien jaar geleden vestigde Iain Matthews zich in Nederland. Hij werkte hier samen met o.a. het Searing Quartet, Egbert Derix en met Ad Vanderveen (The Iain Ad Venture). Nog steeds klinkt zijn stem fantastisch en maakt hij nog nieuwe albums en teert zeker niet alleen maar op het verleden. 360° Akoestisch is een bijzondere plek om deze bijzondere singer songwriter te zien. Koop hier je tickets en geniet van een ontspannen zondagmiddag.

20 mei 360° Akoestisch met Zoetermeers talent Claudia Robbens
Met een soepele stem die afwisselend speels, subtiel, stoer en soms zelfs aangenaam argeloos is weet Claudia je muzikaal mee te nemen middenin de Heartlands van Amerika. Voor haar album ‘Who You Want To Be’ een mix van soul, country, blues, folk en Americana ontving ze mooie recensies in o.a. in het Bluesmagazine en ’t Folkforum. Koop hier je kaarten en geniet van het talent uit Zoetermeer!

14 juni 360° Akoestisch Gregory Page
"Making Americana Great Again", tweette Jason Mraz over zijn vriend Gregory Page. Grappig en wrang tegelijk, want deze sympathieke Amerikaan leidt al jaren een muzikantenbestaan in de marge, terwijl hij prachtige albums blijft afleveren. Zijn naar nostalgie neigende nummers worden gedragen door zijn doorleefde stemgeluid en voeren je mee naar de vooroorlogse hoogtijdagen van folk, jazz en… americana.
​Koop hier je kaarten voor Gregory Page en mis deze grootsheid niet!