Op zaterdag 17 augustus is het zover, de 2e editie van het World Food & Film festival. Samen met Stichting Piëzo wordt er in het Stadstheater een plek gecreëerd waar multicultureel Zoetermeer met elkaar verbonden wordt door muziek en lekker eten.

Maak tijdens het festival kennis met verschillende culturen van over de hele wereld. Proef van verrassende smaken bij de foodkraampjes met wereldlekkernijen, geniet van live muziek uit alle windstreken, haal informatie bij de talkshows en ontspan tijdens de feelgood movie!

Tijdens het festival komen er culturen voorbij van over de hele wereld, waar food en muziek een belangrijke rol speelt. Hoewel ieder land zijn eigen eet- en muziekcultuur kent, is er voor iedere cultuur één gemeenschappelijke deler: het sociale aspect. Muziek en samen eten zorgt voor mooie ontmoetingen en verbindt mensen met elkaar.

Tijdens het festival staan er vanaf 16.00 uur - 20.00 uur foodkraampjes met fingerfood bemand door chefs uit diverse keukens van multicultureel Zoetermeer om u te laten proeven van alle heerlijkheden.
Voor een aangenaam ontspannen sfeertje wordt gezorgd voor live muziek en tegen zonsondergang gaan de deuren van de Kleine Zaal in het Stadstheater open... Hier speelt een feelgoodfilm, met uiteraard eten in de hoofdrol.


Voor het volledige programma klik hier of bekijk www.cadenzaplein.nl