Helaas heeft Ali B zijn voorstelling op 23 november bij ons in het theater moeten afzeggen. Wij moeten de voorstelling daarom annuleren. Heeft u tickets voor deze voorstelling? Dan ontvangt u spoedig van ons meer informatie over de terugbetaling van uw kaarten per post of e-mail.

Ali B legt hieronder persoonlijk aan u uit waarom zijn voorstelling dit seizoen niet door kan gaan:

Lief publiek,

Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat ik mijn voorstelling Koorts moet verplaatsen naar het volgende seizoen. De actualiteit heeft de thematiek van het programma ingehaald waardoor ik er inhoudelijk niet meer achter kan staan. Dit komt mede door een aantal veranderingen in mijn privé leven, waaronder de geboorte van mijn derde zoontje, afgelopen zomer.

Om diezelfde reden heb ik een aantal keuzes moeten maken waardoor ik niet de ruimte en tijd heb kunnen vinden om de show op het niveau te krijgen dat jullie van mij mogen verwachten.

Ik ben me ervan bewust dat er inmiddels al veel kaarten zijn gekocht en dat mensen hun agenda hierop hebben afgestemd. Ik bied dan ook mijn welgemeende excuses aan en hoop op jullie begrip. De show wordt verplaatst en ik ga er alles aan doen om te zorgen dat dit het wachten waard zal zijn. Heel graag tot volgend seizoen!

Groeten,

Ali


Gelukkig komt hij op 7 februari 2020 terug naar Zoetermeer! Wij hopen u dan (opnieuw) te verwelkomen!