Heeft u 5 of meer voorstellingen in de voorverkoop gekocht? Dan heeft u automatisch een Wildcard ontvangen op uw account. Een Wildcard is een digitaal tegoed waarmee u één van de door het Stadstheater geselecteerde voorstellingen kunt bezoeken voor €5,- per kaart.

Drie keer per seizoen wordt er bekend gemaakt voor welke voorstelling een Wildcard ingezet kan worden. De eerste selectie voorstellingen is bekend!

Sexual Healing - Nationale Theater op 16 oktober
Jim van der Zee - Starting the Engine op 17 oktober
Belle Perez - Fiesta Perez op 24 oktober
Ghost Stories op 29 oktober
Renee van Wegberg Zingt List, Shaffy en Piaf op 8 november
Remco Veldhuis - Lang verhaal kort op 12 november
Kleine Nachtmuziek - Angela Schijf op stap met Mozart op 16 november
Arjan Ederveen en Jack Wouterse - ZIN op 28 november
Peter Corry - The Rocky Road to Dublin op 29 november
Pieter Jouke - Gloeiende plaat op 30 november

Kaarten reserveren
Uw Wildcard(s) inzetten voor een van bovenstaande voorstellingen? Log in uw theateraccount in en reserveer uw kaarten. Bij de betreffende voorstelling kunt u in het ‘betaalscherm’ kiezen om te betalen met uw Wildcard. Vul hier zelf het aantal in te wisselen Wildcards in. Doordat u bent ingelogt in uw eigen account, herkent het systeem het aantal Wildcards dat u tot uw beschikking heeft.

U kunt uw Wildcard(s) vanaf 5 oktober inwisselen voor deze voorstellingen.

Het aantal beschikbare plaatsen per voorstelling is beperkt en verscheelt per voorstelling.
Op=op! Zit er toch niets voor u bij? Dan kunt u wachten tot het volgende aanbod. Deze selectie wordt in december bekend gemaakt. Realiseert u zich wel dat het totaal aantal kaarten eerder op kunnen zijn.

N.B. Als u reeds kaarten heeft voor één van onderstaande voorstellingen, dan kunt u hiervoor uw Wildcard(s) niet met terugwerkende kracht inzetten. U kunt dan kiezen voor één van de andere voorstellingen.

De Wildcards zijn alleen geldig in het seizoen waarin ze zijn opgebouwd.