Heeft u in de voorverkoop voor 5 of meer voorstellingen kaarten gekocht? Dan bent u de trotste eigenaar van één of meerdere Wildcards! Als dank voor uw enthousiasme, kunt u met deze Wildcard één van de door het Stadstheater geselecteerde voorstellingen bezoeken voor maar €5,- per kaart.

Drie keer per theaterseizoen wordt er bekend gemaakt voor welke voorstelling een Wildcard ingezet kan worden. De tweede selectie voorstellingen is bekend, u vind de selectie hier.

Kaarten reserveren
Reserveer uw kaarten via de website en log in met uw theateraccount. Bij de betreffende voorstelling kunt u in het ‘betaalscherm’ kiezen om te betalen met uw Wildcard. Vul hier zelf het aantal in te wisselen Wildcards in. Doordat u bent ingelogd in uw eigen account, herkent het systeem het aantal Wildcards dat u tot uw beschikking heeft.

OP=OP!
Het aantal beschikbare plaatsen per voorstelling is beperkt. Zit er toch niets voor u bij? Dan kunt u wachten tot het volgende aanbod. Deze selectie wordt in maart bekend gemaakt. Realiseert u zich wel dat het totaal aantal kaarten eerder op kunnen zijn.

N.B. Als u reeds kaarten heeft voor één van onderstaande voorstellingen, dan kunt u hiervoor uw Wildcard(s) niet met terugwerkende kracht inzetten. U kunt dan kiezen voor één van de andere voorstellingen. De Wildcards zijn alleen geldig in het seizoen waarin ze zijn opgebouwd.