Laatste up-date: 08 mei 2020

Allereerst hartelijk bedankt voor alle begrip en geduld in deze bijzondere periode. Ook danken we jullie voor de hartverwarmende berichten die wij hebben ontvangen. We hopen dat het goed gaat met jou, je familie en de mensen om je heen!

Op woensdag 6 mei hebben de autoriteiten een versoepeling van de coronamaatregelen afgekondigd. Theaters mogen vanaf 1 juni de deuren voorzichtig openen met een maximum van 30 personen. Per 1 juli is het toegestaan maximaal 100 personen toe te laten met inachtneming van de anderhalvemeter maatregel. Momenteel bekijken wij de verschillende opties en op welke manier wij hier als theater mee om kunnen gaan. Bezoekers met kaarten voor voorstellingen in de maand juni en juli worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.

Ook hebben we te horen gekregen dat de HORECA vanaf 1 juni weer rustig aan mag beginnen. Achter de schermen werken wij hard om ons voor te bereiden op de 1,5 meter samenleving en hebben wij inmiddels een veilige tafelopstelling kunnen realiseren. Wij kijken ernaar uit je vanaf 1 juni weer te mogen verwelkomen in ons restaurant!

Bewaar je ticket, geniet later!
Heb je een of meerdere kaarten voor een voorstelling in de periode van 12 maart tot 1 juni 2020? Dan blijft jouw kaartje geldig! Dat kan op meerdere manieren. Lees hier meer.

Steunen van culturele sector
Een groot aantal bezoekers heeft bij ons aangegeven het aankoopbedrag van het kaartje niet terug te hoeven, maar wil het doneren aan het Stadstheater. Dat vinden we geweldig. We zijn aan het kijken hoe we dit zo transparant mogelijk kunnen inrichten. Hier willen we eind mei een plan voor hebben.

In onderstaande video wordt uitgelegd wat de impact van de crisis is voor de Nederlandse Theaters en Podia.

Je steunt ons door vriend te worden van het Stadstheater. Wil je graag jouw favoriete gezelschap, of artiest of musicus steunen, dan willen we je vragen rechtstreeks aan hen te doneren, via de website van dit specifieke gezelschap.

Contact
Vanwege de extreme drukte verzoeken wij alleen bij uiterst dringende vragen contact op te nemen met onze servicebalie en bij voorkeur via: servicebalie@stadstheater.nl. Op deze pagina hebben wij de meest gestelde vragen gebundeld. Mogelijk wordt jouw vraag hier al mee beantwoord.

Aangepaste openingstijden
Stadstheater is gesloten tot 1 juni
STAGE kitchen en café is gesloten tot 1 juni. Na 1 juni is STAGE weer geopend:
1 t/m 7 juni: Elke dag geopend van 11.00 tot 20.00 uur
vanaf 8 juni: wo t/m zondag van 11.00 tot 20.00 uur
Servicebalie telefonisch niet bereikbaar. Uitsluitend dringende vragen via: servicebalie@stadstheater.nl
Kantoor is telefonisch bereikbaar van di t/m vr van 10.00 - 17.00 uur.