Laatste up-date: 30 maart 13:11 uur

We hopen dat het goed met je gaat in deze moeilijke tijden. Ongetwijfeld heb je vernomen dat alle voorstellingen en concerten tot 1 juni niet door kunnen gaan op de eerder door ons geplande datum. Deze landelijke maatregel is nodig om ervoor te zorgen dat het corona-virus wordt ingeperkt en zoveel mogelijk mensen gezond blijven. Want gezondheid gaat boven alles!

Wat betekent dit voor jou?
Heb je kaarten voor één of meer van de voorstellingen die gepland stonden in de periode tot 1 juni, dan vragen wij nog heel even jouw geduld. Wij zijn hard bezig om samen met producten, gezelschappen, orkesten en artiesten te bekijken of de geplande voorstellingen en concerten op een andere datum kunnen doorgaan. Omdat het om veel voorstellingen gaat en daarmee ook veel theatermakers, (huis)gezelschappen, orkesten, musici en artiesten raakt (die door heel Nederland/Europa spelen), neemt dit helaas wat meer tijd in beslag dan normaal. Omdat we je niet teleur willen stellen, nemen wij pas contact met je op wanneer we zeker weten dat er een nieuwe datum is.

We hopen op je begrip voor deze situatie en erop te vertrouwen dat wij je persoonlijk berichten zodra dat kan. Zo kunnen we de komende tijd met al onze medewerkers zoeken naar een goede oplossing.

Blijf gezond en houd oog voor de mensen om je heen! Natuurlijk hopen we je zo snel mogelijk weer te begroeten in het Stadstheater!

Vanwege de extreme drukte verzoeken wij alleen bij uiterst dringende vragen contact op te nemen met onze servicebalie en bij voorkeur via: servicebalie@stadstheater.nl. Hartelijk dank voor al uw begrip en geduld rondom deze uitzonderlijke situatie.


Aangepaste openingstijden
Stadstheater is gesloten tot 1 juni
STAGE kitchen en café is vooralsnog gesloten t/m 6 april
Servicebalie telefonisch niet bereikbaar. Uitsluitend dringende vragen via: servicebalie@stadstheater.nl
Kantoor is telefonisch bereikbaar van di t/m vr van 10.00 - 17.00 uur.