Deze zomervoorstellingen zullen een speciale theaterbeleving zijn en in ieder geval anders dan je gewend bent. We garanderen je een geweldig intieme sfeer, uitstekende kwaliteit, de magie van het theater en jouw veiligheid. Voor deze exclusieve programmering neem jij namelijk, net als de artiest, ook plaats op het grote podium. Hierdoor is jouw theaterbeleving op 1,5 meter nog intenser, leuker en indrukwekkender dan vanuit de zaal. Zo kunnen we ook op veilige afstand een mooie theaterervaring delen!

Vier exclusieve zaterdagavonden in de zomer! Op iedere avond speelt de artiest twee keer om 19:00 uur en om 21:00 uur. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in deze unieke theatersetting! Zien we je snel?

Bekijk het volledige programmaHet programma
Za 11 jul Een zomeravond met... Klapstoelkabaret | Cabaret
Een soort huiskameroptreden in een hele grote theaterhuiskamer. Tijdens Klapstoelkabaret zie je optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie. Die bestaat uit eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen.
Meer info en bestel kaarten >>

Za 18 jul Een zomeravond met... Martijn Kardol | Cabaret
Als cabaretier beleefde Martijn een ware kickstart. Hij won verschillende prijzen, waaronder op het Groniger Studenten Cabaretfestival en de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival. Bang was zijn eerste avondvullende theaterprogramma, gevolgd door Welkom. De door Theaterkrant als "Innemende verteller" bestempelde cabaretier komt op 18 juli met een zomervoorstelling naar Zoetermeer.
Meer info en bestel kaarten >>

Za 25 jul Een zomeravond met... Steffen Morrison | Muziek
De in Suriname geboren Steffen Morrison groeide op met diverse muzikale invloeden: de soul van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, de harmonieuze sound van The Crystals, de Rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Inmiddels is hij uitgegroeid tot ras-entertainer en brengt hij de mooiste songs ten gehore.
Meer info en bestel kaarten >>

Za 1 aug Een zomeravond met... Rene van Kooten en Brigitte Heitzer
Rene en Brigitte gaan samen met pianist Billy Maluw en multi- instrumentalist Ingmar Spaaij het podium op! Zij brengen een theaterconcert met bekende en onbekende liedjes, deels geïnspireerd op de afgelopen tijd. Een eenmalig optreden van deze twee beste vrienden.
Meer info en bestel kaarten >>