Komt dat zien in het Stadstheater!
Het programma voor de 1e helft van het nieuwe theaterseizoen is rond! Wij zijn heel erg blij met de voorstellingen die bij ons kunnen spelen. Helaas kunnen we niet in de toekomst kijken, daarom is collectief door de theaterbranche afgesproken om alleen de voorstellingen tot en met het einde van het jaar in verkoop aan te bieden. In oktober/ november 2020 wordt de balans opnieuw opgemaakt en weten we welke maatregelen we moeten opvolgen. Er bestaat een reële kans, dat we opnieuw voorstellingen moeten doorschuiven of moeten annuleren. We willen daarom niet voor deze voorstellingen de kaartverkoop starten, want dit zou betekenen dat we mogelijk (opnieuw) veel bezoekers moeten teleurstellen.

Presentatie nieuw programma - brochure
Helaas lukt het ons niet om een brochure uit te brengen zoals je van ons gewend bent. Dit heeft te maken met de onzekere situatie waarin wij ons allen verkeren, met de tijdsdruk, maar ook met de kosten die het maken van een brochure met zich meebrengt. Wij zorgen uiteraard voor diverse alternatieven waarin we het programma t/m 31 december aan je presenteren:

  • Vanaf 8 augustus ligt er in het Stadstheater een uitklapbare flyer waarin de voorstellingen staan beschreven. CLUB-members en StadstheaterVrienden ontvangen deze flyer thuis.
  • De voorstellingen staan begin augustus op onze website.
  • In september kun je een complete brochure online bekijken.
Met deze alternatieve manieren hopen we dat het voor iedereen op een prettige manier mogelijk is om het theateraanbod te kunnen zien! Helaas kunnen veel artiesten vanwege de huidige situatie niet optreden. Naast financiële redenen, heeft het niet kunnen repeteren in de afgelopen periode ook zijn effect gehad. Sommige producties zijn daarnaast zo groot, dat het voor het gezelschap onmogelijk is om 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. Dit heeft geresulteerd in een minder uitgebreid aanbod dan dat je van ons gewend bent. Desalniettemin zijn wij heel erg trots en blij met de voorstellingen die de komende periode wél naar Zoetermeer kunnen komen!

Data start verkoop voorstellingen t/m 31 december
10 augustus van 10.00 – 16.00 uur : CLUB-members.
11 augustus vanaf 10.00 uur: StadstheaterVrienden
15 augustus: Vrije verkoop

LET OP: Het is niet mogelijk om aan de Servicebalie kaarten te kopen.
Kaarten kunnen besteld worden via de website: www.stadstheater.nl of telefonisch via: 088 – 220 70 10. De Servicebalie is op bovenstaande dagen telefonisch bereikbaar van 10.00 – 17.00 uur.

Kaarten voor voorstellingen theaterseizoen 20/21
Mocht er onverhoopt opnieuw sprake zijn van een sluiting van het theater door het coronavirus, dan kunnen we je garanderen dat je kaartje geldig blijft op de volgende manieren:
  1. Je kaartje blijft geldig voor de voorstelling en de voorstelling kan verplaatst worden.
  2. De waarde van je kaartje wordt omgezet in een digitaal tegoed. Dit digitaal tegoed is twee (2) jaar geldig en kan ingezet worden bij alle activiteiten van het Stadstheater en bij ons restaurant STAGE kitchen & café.
  3. Je kunt je geld terug vragen.
Veiligheid bij theaterbezoek
Jouw veiligheid staat bij ons voorop! Naast de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties treffen wij diverse extra veiligheidsmaatregelen om iedereen een prettige en veilige theaterervaring te laten meemaken. Lees meer.

Wij wensen je een fijne zomer! Blijf je de komende periode thuis? In het Stadstheater en bij STAGE kitchen & café worden gedurende de zomer leuke activiteiten georganiseerd. Houd onze website goed in de gaten.