Zomer in Zoetermeer! Iedere vrijdagavond in augustus livemuziek in ons restaurant STAGE kitchen & café. Als je het ons vraagt... onze 2 favorieten: Culture & Dining!

Toegang is gratis, zeker zijn van een plek in STAGE? Reserveer hier een tafel!

CULTURE
STAGE kitchen & café is het restaurant van Stadstheater Zoetermeer. Het komt vast niet als verrassing dat wij het mooie cultuuraanbod ook graag naar het restaurant brengen. Daarom speelt er iedere vrijdagavond in augustus livemuziek in het restaurant van diverse regionale artiesten. Geniet van lekker eten en luister naar de livemuziek op de achtergrond.

DINING
Op de avonden met livemuziek is er de mogelijkheid om buiten de menukaart van STAGE kitchen & café om te genieten van een culinaire special, geïnspireerd op de muziek van de artiesten.

AGENDA
07 augustus om 19:00 uur
Livemuziek van Aymar Torres in het genre Bossanova. Een optreden van Aymar is als een reis door de Cariben en Latijns Amerika, met uitstapjes naar de Middenlandse Zee.

Culinaire special - €17,50

  • Braziliaanse vleesspies van biefstuk met groente van de plancha met rijst, zwarte bonen en pittige salsa van mango en papaja.
  • Ceviche van kabeljauw met gegrilde groenten en gefrituurde cassave.

14 augustus om 19:00 uur
Livemuziek van Onwijs Gijs! Gijs is klaar om de wereld een klein beetje verdraagzamer te maken met zijn optimistische Neder-Engelse liedjes met een diepere boodschap.

Culinaire special - €17,50

  • Flat Iron steak met zomergroenten, geroosterde roseval aardappel en rode wijnsaus met gekarameliseerde ui.
  • In roomboter gebakken Hollandse scholfilet met zomergroenten, aardappelpoffertjes en botersaus met gefermenteerde knoflook.

21 augustus om 20:00 uur
Deze avond is het de beurt aan de Zoetermeerse bluesband GrooveTakers om het dak eraf te blazen! Een doorleefde stem, spectaculair gitaarwerk en een ritmesectie die staat als een huis!

Culinaire special - €17,50

  • Jambalaya; Cajun rijstschotel met kip, merguez worstjes en geroosterde groenten. Optioneel: gamba`s van de grill (+ € 3,50)
  • Southern Fish & Chips; Krokant gefrituurde vis met huisgemaakte friet, salade en pittige salsadip

28 augustus om 19:00 uur
Deze avond staat de van oorsprong Schotse zangeres Julie Scott in het restaurant! Julie Scott staat bekend om haar theatrale, krachtige stem en wordt regelmatig vergeleken met artiesten als Jeff Buckley en PJ Harvey.

Culinaire aanbieding!
Alleen op deze avond bestel je het 3 gangen keuze menu voor maar €25,00 per persoon i.p.v. €29,95!