Voor alle liefhebbers van theater én een hapje en drankje hebben we goed nieuws! Vanaf nu krijg je tegen inlevering van je spaarpunten korting op arrangementen bij STAGE kitchen & café. Zo maak je jouw theateravond helemaal compleet!

Voor iedere €10 die je aan theaterkaarten besteedt, ontvang je van ons één digitaal spaarpunt (voorheen 360° Points). Deze zijn in te zetten voor leuke extra's zoals merchandise en nu dus ook voor korting op arrangementen bij STAGE kitchen & café. Je kunt in jouw Stadstheater-account terugvinden hoeveel punten je al hebt gespaard.

Spaar voor korting op arrangementen
Bezoek jij binnenkort een voorstelling? Tegen inlevering van spaarpunten krijg je korting op de volgende arrangementen:

  • 3 Gangenkeuzemenu: geniet voor de voorstelling van een 3 gangenkeuzemenu.
    Van €29,95 voor €25,00 bij inlevering van 20 spaarpunten*
  • Weekspecial: geniet van de wekelijks wisselende special.
    Van €17,50 voor €15,00 bij inlevering van 10 spaarpunten*
  • Nagenietarrangement: geniet na de voorstelling van een selectie warme en koude borrelhapjes met een glas procecco, wijn, bier of fris.
    Van €8,50 voor €7,00 bij inlevering van 7 spaarpunten*
*Dit is het maximaal aantal in te zetten spaarpunten bij dit arrangement. De hoogte van de korting is afhankelijk van het aantal ingeleverde spaarpunten.

Spaarpunten inzetten
Tijdens het bestellen van theaterkaarten krijg je de mogelijkheid om een arrangement bij te bestellen en hiervoor jouw spaarpunten in te zetten. Ook is het mogelijk om via de servicebalie een arrangement bij te boeken. Neem hiervoor contact op via servicebalie@stadstheater.nl of 088-2207010.