Wegens groot succes verlengd: Livemuziek en lekker eten in STAGE kitchen & café!

Wij zetten de zomer in Zoetermeer nog even door! Ook in september kun je namelijk iedere vrijdagavond genieten van onze twee favorieten: Culture & Dining. Toegang is gratis, zeker zijn van een plek in STAGE? Reserveer hier een tafel!

CULTURE
STAGE kitchen & café is het restaurant van Stadstheater Zoetermeer. Het komt vast niet als verrassing dat wij het mooie cultuuraanbod ook graag naar het restaurant brengen. Daarom speelt er iedere vrijdagavond in september livemuziek in het restaurant van diverse regionale artiesten. Geniet van lekker eten en luister naar de livemuziek op de achtergrond.

DINING
Op de avonden met livemuziek is er de mogelijkheid om buiten de menukaart van STAGE kitchen & café om te genieten van een culinaire special voor slechts €17,50 p.p.

AGENDA
4 september | 18:30 uur
Livemuziek van AllaBoya. Een duo bestaande uit Dennis Allaert en Arto Boyadjian van onder meer de Dutch Eagles, dat mooie liedjes in een soort van akoestisch singer-songwriter uitvoering brengt. Hierbij wordt veel tweestemmig gezongen.
Special: Surf&Turf, gebakken iron steak met gamba's salade en huisgemaakte fireten.

11 september | 19:00 uur
Livemuziek van NMBRS. Deze groep maakt euforische en krachtige alt-pop met veel diepgang en weet de balans te behouden door dit te combineren met toegankelijke melodieën. In 2018 verscheen de gelijknamige debuut-EP, geproduceerd door Jasper Zuidervaart (o.a. Chef’Special). In 2019 speelde NMBRS in de Popronde shows door het hele land en dit jaar wordt hard gewerkt aan een album.
Special: Fish & chips, krokant gebakken vis, geserveerd met doperwten puree, friet en remoulade saus

18 september | 18:30 uur
Deze avond is het de beurt aan het duo Pattiwael & Nanuru. Singer-songwriter Mirjam Pattiwael zingt en schrijft nummers in de stijl van Joan Baez en Joni Mitchell. Warm, integer en persoonlijk. Haar unieke stemgeluid en authentieke teksten zijn een gouden combinatie. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en wordt daarbij vaak ondersteund door rasmuzikant Pieter Nanuru. Mirjam en Pieter treden op door het hele land. Met Pattiwael & Nanuru ben je verzekerd van een sfeervol optreden van twee ervaren muzikanten. Hun muziek komt recht uit het hart en zal iedereen weten te raken.
Special: Chicken parmezan, in parmezaansekaas saus gestoofde kip, geserveerd met broccoli en geroosterde rozevalaardappel

25 september | 18:30 uur
Deze avond is de band Doolaard te bewonderen in ons restaurant. Doolaard is een Haagse familieband met een bijzondere missie. Samen ontdekken de gebroeders Doolaard (Gideon op bas & zang, Frank op gitaar, en Jesper op mandoline) de Amerikaanse folk- en countrymuziek uit de jaren ’50 en ’60 in de context van het moderne Randstedelijke leven – bijgestaan door Josefien op trekzak en Lisa op banjo.
Special: Vistaco’s, taco’s gevuld met gemengde vis en garnalen, koolsalade, mango en chipotle saus