Laatste update: 1 juni 10:18 uur.

Update coronamaatregelen

In de persconferentie van demissionair minister-president Rutte van vrijdag 28 mei 2021 is aangekondigd dat stap 3 van het openingsplan wordt vervroegd. Dit betekent dat onze deuren open gaan op zaterdag 5 juni 2021.

We hebben een pagina op onze website aangemaakt waar de uitkomst staat van de voorstellingen die helaas geen doorgang konden vinden en alle wijzigingen van voorstellingen die geprogrammeerd stonden in theaterseizoen 20/21: Verplaatste of geannuleerde voorstellingen

Kaarthouders worden per e-mail op de hoogte gebracht. Heb je geen e-mail ontvangen, maar ben je wel in het bezit van kaarten? Neem dan contact op met onze servicebalie.
.
Programma
Het theaterprogramma tot en met juni 2021 staat online! Bekijk nu alle voorstellingen op onze website of in onze online brochure. In onze online brochure kan je jouw favoriete voorstellingen markeren met een hartje. Deze voorstellingen komen in jouw favorietenlijst terecht. Zo bestel je in één keer tickets voor al jouw favorieten voorstellingen.

We vragen nog even je geduld voor het bestellen van tickets. Door de huidige situatie is het nog onzeker wanneer we weer definitief artiesten en bezoekers mogen ontvangen. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat er opnieuw voorstellingen niet doorgaan waarvoor al wel kaarten zijn verkocht, houden wij de ontwikkelingen goed in de gaten en bepalen we aan de hand daarvan wanneer de kaartverkoop start. We houden je op de hoogte!

Wachtrij
Je kan je wel alvast inschrijven voor de wachtlijst van jouw favoriete voorstelling. Zodra de kaartverkoop van deze voorstelling opent krijg je van ons een e-mail. Zo ben je als eerste op de hoogte wanneer de kaartverkoop van jouw favoriete voorstelling start en je kaarten kunt bestellen. Door je op de wachtrij te plaatsen ben je niet in het bezit van een plaats- of reserveringsbewijs. Bekijk ons theaterprogramma op de website en schrijf je in voor de wachtlijst! Bekijk ons theaterprogramma op de website en schrijf je in voor de wachtlijst!