Laatste update: dinsdag 22 juni 2021 om 17:55 uur

Vanaf zaterdag 26 juni mag het Stadstheater de deuren openen voor maximaal 150 bezoekers. Tot 150 bezoekers kunnen we garanderen dat iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar kan bewaren.

Voorstellingen theaterseizoen 20/21
Het huidige theaterseizoen is nog niet ten einde. We hebben nog een aantal voorstellingen voor je in petto.

Alle wijzigingen rondom theatervoorstellingen in de afgelopen periode zijn terug te lezen op onze website. Kaarthouders zijn per e-mail op de hoogte gebracht. Heb je geen e-mail ontvangen, maar ben je wel in het bezit van kaarten? Neem dan contact op met onze servicebalie.

Zomerprogrammering
Ook in de zomer gaan we door met theater maken. Ieder weekend is het mogelijk om een voorstelling te bezoeken. En blijf je in Nederland gedurende de zomer? De chef van ons restaurant STAGE kitchen & café laat je ieder weekend genieten van heerlijke culinaire hoogstandjes uit verschillende (vakantie)landen. Bekijk het complete zomerprogramma en plaats een reservering in ons restaurant.

Toegangstest - niet nodig
Het is niet nodig om je vooraf aan je theaterbezoek aan het Stadstheater te laten testen op corona. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij zo’n fijn en veilig mogelijke theaterervaring hebt. Lees alle veiligheidsmaatregelen die gelden in het theater.

Tot ziens in het theater!