Het theaterprogramma van het nieuwe seizoen is bekend! Je kunt het compleet nieuwe theateraanbod bekijken in onze online brochure en op onze website.

In de online brochure kun je lekker 'bladeren', kaarten voor voorstellingen bestellen of voorstellingen als favoriet (middels het hartje) aanwijzen.

Het neuzen door het programma en het bestellen van de theaterkaarten verloopt volledig online. Het is gezien de korte voorbereidingstijd niet haalbaar gebleken om ook een papieren versie van het programma uit te brengen.

Data start verkoop
Vrijdag 25 juni vanaf 10:00 uur : Vrije verkoop
Je kunt vanaf 10:00 uur via de website of telefonisch kaarten voor de voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen bestellen. De servicebalie is telefonisch bereikbaar van 10.00 – 17.00 uur.

LET OP: Het is niet mogelijk om aan de servicebalie kaarten te kopen.

Profiteren van vroegboekvoordeel?
CLUB-members en StadstheaterVrienden bestellen hun kaarten eerder! Op woensdag 23 juni vanaf 10:00 uur start de verkoop voor de CLUB-members en op donderdag 24 juni vanaf 10:00 uur kunnen StadstheaterVrienden hun kaarten al bestellen. Wil je ook profiteren van dit vroegboekvoordeel word dan StadstheaterVriend of CLUB-member. NB. Log eerst in met jouw account om jouw bestelling te voltooien.

Anders dan anders
Je kunt kaarten bestellen voor voorstellingen t/m 31 december 2021. De voorstellingen vanaf 1 januari 2022 staan gepresenteerd in de online brochure en op de website, maar de verkoop hiervan start in het najaar.

Met de kennis van nu, gaan wij ervan uit dat wij ook in het nieuwe theaterseizoen 1,5 meter afstand van elkaar moeten bewaren. Dit betekent dat de kaarten ook voor het nieuwe theaterseizoen ongeplaceerd worden verkocht. Een medewerker wijst vlak voor aanvang van de voorstelling aan waar je plaats mag nemen.

Als blijkt dat de basismaatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus losgelaten mogen worden, dan mogen wij in de theaterzalen meer mensen ontvangen. Alle gekochte tickets worden dan handmatig door ons omgeboekt. Je ontvangt vervolgens van ons een nieuw e-ticket met daarop een plaatsbewijs (rij + stoelnummer). Wij placeren op volgorde van bestelling: wie als eerste boekt, wordt geplaceerd op de beste plekken in het theater.

We hopen dat je samen met je dierbaren in het nieuwe theaterseizoen lacht, ontroerd raakt of geniet van live optredens in ons mooie theater.