De hele zomer is er veel te beleven in het Stadstheater en STAGE kitchen & café. In de maanden juli en augustus speelt er ieder weekend een voorstelling en ga je in ons restaurant op reis langs verschillende (vakantie)landen.

Theatervoorstellingen
Waan je in tropische sferen met cabaret duo De Fransse Eijkel en hun voorstelling SUBTROPIQUE. Of lach alle zorgen weg met het Comedy Café en Steven Brunswijk tijdens het Comedy Weekend op 27 en 28 augustus. Of geniet van de muziek van Lenny Kuhr en Maat Saxofoonkwartet.

STAGE kitchen & café
Gedurende de zomermaanden laat de chef van ons restaurant STAGE kitchen & café je ieder weekend genieten van heerlijke culinaire hoogstandjes uit verschillende (vakantie)landen. Ieder weekend staat er een ander (vakantie)land centraal. Een reservering in ons restaurant maak je hier.

Livemuziek in STAGE
We hoopten gedurende de zomermaanden iedere vrijdagavond livemuziek in ons restaurant te programmeren. Helaas is dit in verband met de nieuwe coronamaatregelen tot en met 13 augustus helaas niet mogelijk. We hopen vanaf 14 augustus weer te kunnen genieten van livemuziek tijdens het diner. Daarom staat op vrijdagavond 20 augustus Tess Merlot en op vrijdagavond 27 augustus Magda Mendes klaar om jou muzikaal te verwennen in ons restaurant.

Bekijk het gehele theateraanbod en de specials van onze chef!