Bezoek je een voorstelling in ons theater, dan kun je voorafgaand aan de voorstelling genieten van een heerlijk diner of sluit je de avond af met een lekkere borrel. Ook als je geen theatervoorstelling bezoekt, ben je van harte welkom om te lunchen, borrelen of dineren in ons restaurant.

Op de kaart tref je voor de lunch diverse luxe belegde broodjes, zijn er warme- en koude borrelhapjes te bestellen en kom je dineren dan bestel je een 3-gangenmenu voor maar €29,95. Bij het maken van elke nieuwe menukaart nodigen wij een bekende artiest uit die een aantal van zijn of haar favorieten gerechten toevoegt aan het menu. Vorige gast-chef-koks: Sjaak Bral en Jon van Eerd. De gast-chef-kok die nu haar favoriete gerechten op de kaart heeft staan is actrice en cabaretier Annick Boer. Ook serveert onze chef iedere week een wisselende special! Bekijk de menukaart.

Nagenietarrangement
Na de voorstelling kun je samen met je gezelschap gezellig napraten met een selectie warme en koude borrelhapjes en een glas prosecco, wijn, bier of fris. Het nagenietarrangement is te reserveren tijdens het bestellen van de kaarten voor de voorstelling. Heb je al kaarten voor een voorstelling maar wil je dit arrangement reserveren, dan kan dat via servicebalie@stadstheater.nl.


*Indicatie borrelplank

Zomer in STAGE
In de zomervakantie is er ook een hoop te beleven in ons restaurant, zoals een culinaire reis langs vakantielanden en livemuziek door lokale talenten. In de maanden juli en augustus ga je in ons restaurant op reis langs verschillende (vakantie)landen. Onze chef bereidt iedere week buiten de kaart om diverse binnen- en buitenlandse specialiteiten. Ook staat er wekelijks een andere cocktail voor je klaar en in het Stadstheater speelt er ieder weekend een voorstelling. Het recept voor de perfecte zomer. Ben je benieuwd naar het hele programma? Kijk dan hier.

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag 16:00 uur – 24:00 uur
Zaterdag 12:00 uur - 24:00 uur
Zondag 12:00 uur – 22:00 uur