Word exclusieve CLUB-member

Het Stadstheater gaat vernieuwen! Na een verbouwing in de zomer komen we in september terug in een totaal nieuwe jas. Vanaf september presenteren we nieuwe projecten die verder gaan dan de theaterzaal. 
Wil jij daar onderdeel van uitmaken en recht hebben op vele privileges? Steun je daarbij ook graag cultuur? Word dan CLUB-member voor €95,- per theaterseizoen!

Als CLUB-member:
- draag je bij aan de ontwikkeling van educatieve projecten en wordt jong talent gesteund. 
- word je drie keer per seizoen uitgenodigd voor een exclusief CLUB-event! Praat bijvoorbeeld mee over de nieuwe programmering en beleef bijzondere ontmoetingen met mensen uit de theaterwereld;
- krijg je door het jaar heen als eerste het exclusieve recht op toegang tot nieuwe projecten en evenementen;
- betaal je als CLUB-member geen annuleringskosten bij het retourneren van kaarten;


Uiteraard ontvang je als CLUB-member ook de Vriendenvoordelen:
- Voorrang op het bestellen van theaterkaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Zo krijg je de keuze uit de allermooiste plaatsen;
- Standaard € 1,00 korting op de prijs van theaterkaarten*;
- Voorrang bij aparte verkoopdagen voor voorstellingen van grote cabaretiers;
- Gedurende het hele seizoen spontane aanbiedingen.
- Gratis naar de Seizoenspresentatie in seizoen 2017/2018 voor seizoen 2018/2019
- Gratis naar de speciale openingsvoorstelling van het Stadstheater op 28 september. CLUB-members ontvangen hier in de zomer een speciale uitnodiging voor. 

* Indien geen korting van toepassing is, staat dit bij de voorstelling vermeld. De korting geldt alleen voor theatervoorstellingen. Als CLUB-member ontvang je max. 1 kortingskaart per voorstelling. Eventuele extra kaarten kunnen in dezelfde bestelling worden bijgeboekt tegen regulier tarief.

Hoe word ik CLUB-member?
Meld je aan als CLUB-member via de website of via de kassa gedurende openingstijden. CLUB-member worden kan het hele jaar door. Het lidmaatschap ga je aan voor één theaterseizoen lopend van 1 september tot 1 juli en wordt niet automatisch verlengd. De voordelen hebben betrekking op de theatervoorstellingen in deze periode.

IK WORD CLUB-MEMBER