Een complete avond uit!

Reserveer één van onze arrangementen in seizoen 2017/2018 en maak uw avond compleet! Arrangementen zijn los te boeken bij de servicebalie en via de website bij de voorstelling zelf.

Nagenietarrangement € 8,00
Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

Verwenarrangement DeLuxe € 12,00
De meest complete avond uit! U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw die voor uw jas zorgt en u naar uw eigen tafeltje in de foyer begeleidt. Voor de voorstelling kunt u dan genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze* wacht uw gastheer/vrouw u op met een drankje en een luxe versnapering. En na afloop krijgt u uiteraard weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.
De kosten van de arrangementen zijn exclusief het toegangskaartje.   

*Mocht er geen pauze zijn dan geeft dit arrangement recht op 2 drankjes na afloop van de voorstelling.

Onbeperkt pannenkoeken! € 5,00
Ook aan de kleinsten is natuurlijk gedacht! Na afloop van de jeugd & familievoorstellingen kunt u onbeperkt pannenkoeken eten, inclusief limonade. Reserveren kan tot drie dagen voor de voorstelling via de website.

Arrangementen in seizoen 2018/2019

Luxe nagenietarrangement 
€ 12,50
Met het luxe nagenietarrangement zorgen wij in een sfeervolle setting voor een heerlijke glas prosecco spumante en een selectie luxe warme en koude bites om te delen met uw tafelgenoten. De ideale naborrel!

De gouden rang en het verwenarrangement komen te vervallen in seizoen 2018/2019