Gezocht: STAGIAIR(-E) MARKETING

Kom stagelopen bij Stadstheater Zoetermeer!
Wij, het marketing- en communicatieteam van het Stadstheater, zijn elk half jaar op zoek naar een nieuwsgierige, initiatiefrijke en positieve stagiair(-e).
Wil jij werken in een creatieve wereld waar je alles kunt leren over het (theater-) marketingvak? Lees dan snel verder!


Wie ben jij?
Jij bent een student HBO of universitair, met een studierichting in bijvoorbeeld Communicatie, Marketing of Media & Entertainment. Je bent bij voorkeur vijf dagen per week beschikbaar, in de periode van vijf tot zes maanden. Je hebt affiniteit met theater, podiumkunst, cultuur of entertainment. En je vindt marketingcommunicatie een machtig interessant vak.
Je bent flexibel, zelfstandig en kunt goed werken in een team waar het tempo hoog ligt en de taken heel divers zijn. Je bent goed in taal, zowel mondeling als schriftelijk. Schrijven doe je met gemak en je deinst ook niet terug om de telefoon te pakken om met impresariaten over marketingideeën te sparren. Je durft je mening te geven en kunt tegen (altijd opbouwende) feedback.

Wie zijn wij?
Het marketingteam van Stadstheater Zoetermeer is een jong team dat er samen alles aan wil doen om zoveel mogelijk publiek te interesseren voor de voorstellingen in onze theaterzalen. Het team bestaat uit twee marketingmedewerkers, een marketing assistent, vormgever en een hoofd marketing & communicatie. Stadstheater Zoetermeer werkt samen met de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal. 

Stadstheater Zoetermeer
Voor jong en oud, individuen en groepen, bedrijven en particulieren heeft het Stadstheater aanbod van voorstellingen, activiteiten en ontmoetingen.
Professionele voorstellingen, amateurvoorstellingen en films wisselen elkaar af. Bezoekers komen in het  Stadstheater om zich te laten inspireren of juist om zelf kunst te maken. Amateurs en professionals staan naast elkaar op de planken, werken samen en beïnvloeden elkaar.

Het Stadstheater is een verbindend podium in Zoetermeer waar ontspanning en zingeving samen gaan. Het Stadstheater brengt de vonk voor kunst en cultuur over door inspirerende ontmoetingen en live-ervaringen. Het Stadstheater staat voor gastvrijheid, kwaliteit en beleving voor bewoners, makers en organisaties.
Het Stadstheater heeft een Grote Zaal met 782 stoelen en een Kleine Zaal met 192 plaatsen. Daarnaast heeft het theater een eigen restaurant, STAGE kitchen & café.

Wat ga je doen?
Je houdt je natuurlijk vooral bezig met de publiciteit van de voorstellingen die in onze theaterzalen te zien zijn. Dagelijks hou jij de marketinginbox in de gaten, waar veel vragen van impresariaten binnenkomen, maar ook van onze culturele partners in Zoetermeer en omstreken. Je zorgt, aan de hand van een contentmarketingplan, voor dagelijkse posts en interactie op onze social mediakanalen.
Je beheert de marketingmiddelen en publiciteitsmaterialen, maakt programmaboekjes en ondersteunt de medewerker marketing & events bij onze theaterevenementen. En waar je kunt, breng je je eigen ideeën aan en pak je je eigen projecten op.
 
Interesse?
Goed om te weten: we zoeken een stagiaire voor de periode die per januari / februari ingaat. 
Stuur je sollicitatie, door je CV met motivatiebrief te mailen naar marketing@stadstheater.nl. Je kunt je motivatiebrief richten aan Karin Beukers, hoofd marketing & communicatie.
NB: je kunt alleen bij ons stagelopen als je ingeschreven staat bij een opleiding!