Uw evenement in de hoofdrol!                                                                                                                                     

Het Stadstheater is dé plek in Zoetermeer om van mooie voorstellingen te genieten. Daarnaast zijn de theaterzalen van het Stadstheater ook te huur voor bedrijven en instellingen. De verschillende theaterzalen en foyers bieden een bijzondere sfeer en zijn uitermate geschikt voor een besloten receptie, borrel, ontvangst of nazit. Wij plaatsen uw evenement graag in de hoofdrol.

Grote Zaal
De Grote Zaal beschikt over 780 zitplaatsen waarvan 315 op het balkon. Vanaf alle stoelen heeft u een prima zicht op het podium en alle zitplaatsen bieden veel beenruimte.

Kleine Zaal
De Kleine Zaal biedt plaats aan 174 personen. De tribune kan worden ingeschoven waardoor de zaal kan dienen voor de meest uiteenlopende activiteiten: van lezing tot symposium, van een productpresentatie tot personeelsfeest met dansvloer. 

Het Theatercafé en de Kleine Foyer
Het sfeervolle Theater Café en de Kleine Foyer zijn uitermate geschikt voor recepties of voor informele ontvangsten. Ze zijn te huur voor een besloten borrel, ontvangst of nazit. De combinatie van al deze ruimtes maken van het Stadstheater een unieke locatie voor evenementen voor grote en kleinere gezelschappen. 
 
Een avond met relaties of personeel, een vergadering, een zakenlunch of een salesmeeting; wij denken graag met u mee en organiseren het voor u, zodat u kunt rekenen op een soepel verlopend evenement. Voor al uw activiteiten bieden wij catering op maat, al uw mogelijke wensen worden ingevuld.
 
Meer informatie
Voor meer informatie, advies op maat of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen via verhuur@stadstheater.nl of tijdens kantooruren op 088 220 70 60.