Laat jij je zintuigen graag prikkelen door de kunst en cultuur van Stadstheater Zoetermeer? Word StadstheaterVriend of CLUB-member van het theaterseizoen 2020/2021.

StadstheaterVrienden 
Steun jij graag het Stadstheater? Voor € 35,00 voor één persoon en voor € 60,00 voor twee personen ontvang jij als dank allerlei extra’s.
Zo heb je voorrang op het bestellen van kaarten voor onze theater voorstellingen. Ook krijg je € 1,00 korting op geselecteerde voorstellingen en word je uitgenodigd voor onze speciale voorstelling, die alleen voor StadstheaterVrienden gratis te bezoeken is. Ook ontvang je een gratis entreebewijs voor de presentatie van het nieuwe seizoen. Ook ontvang je de seizoensbrochure bij jou in de bus.

CLUB-members
Onze boezemvrienden. Dat zijn onze CLUB-members. Zij zijn betrokken bij het theater, helpen met hun feedback het Stadstheater nóg verder en verbeteren ons met hun bruisende ideeën en vernieuwende opvattingen. Wil jij ons ook steunen? Word dan CLUB-member voor € 95,00 per theaterseizoen en ontvang alle voordelen van StadstheaterVrienden ook nog allerlei andere extra’s. Zo krijg je als eerste de kans de beste stoelen te boeken voor het nieuwe theaterseizoen. Krijg daarnaast ook een kijkje achter de schermen met exclusieve events en annuleer al je voorstellingen zonder extra kosten. 

Data start voorverkoop theaterseizoen 2020/2021
De voorstellingen t/m 31 december 2020 gaan in verkoop. Najaar 2020 wordt het programma vanaf januari 2021 bekend gemaakt en vindt opnieuw een verkoopmoment plaats. 

10 augustus van 10.00 – 16.00 uur : CLUB-members*
11 augustus vanaf 10.00 uur : StadstheaterVrienden
15 augustus : Vrije verkoop 

LET OP: Het is niet mogelijk om aan de Servicebalie kaarten te kopen.
Kaarten kunnen alleen besteld worden via onze website of telefonisch. De Servicebalie is op bovenstaande dagen telefonisch bereikbaar van 10.00 – 17.00 uur. Voorgaande jaren kwamen er zoveel bezoekers hun kaarten kopen aan de Servicebalie, dat we dit gezien de 1,5 meter afstand maatregel nu niet aandurven. 

StadstheaterVriend of CLUB-member worden
Aanmelden als StadstheaterVriend of CLUB-member kan via de website of via de servicebalie. Na inloggen in het eigen theateraccount is de optie om StadstheaterVriend of CLUB-member te worden beschikbaar. Dit lidmaatschap geldt voor één theaterseizoen lopend van 1 september tot 1 juli. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. De voordelen hebben betrekking op de theatervoorstellingen in deze periode. 

*Als CLUB-member ben je tot 16.00 uur in de gelegenheid om je volledige bestelling aan ons door te geven. Omdat we graag wat terugdoen in deze periode, geldt voor het doorgeven van het aantal theaterkaarten voor de voorstellingen dit jaar geen restrictie. De totale bestelling mag verstuurd worden naar: servicebalie@stadstheater.nl. Na de bestelling volgt een bevestigingsmail met een betaallink waarmee je binnen 48 uur via iDeal kunt betalen. Na betaling volgen de E-tickets. Wil je op factuur betalen, dan ontvang je hardcopy kaarten.