Heb je een digitaal tegoed bij het Stadstheater naar aanleiding van een annulering of verplaatsing van een voorstelling? Naast het inwisselen van het digitale tegoed voor theaterkaarten, kan je het digitale tegoed ook gebruiken om te genieten van een lunch, borrel of diner in ons restaurant STAGE kitchen & café door een waardebon te bestellen. De waarde bepaal je helemaal zelf!

Digitaal tegoed gebruiken voor Stadstheater
Op onze website is het gehele theaterprogramma in te zien. Het digitale tegoed is in te zetten voor alle activiteiten die het Stadstheater organiseert.

 1. Selecteer een voorstelling 
 2. Kies voor 'bestel kaarten'
 3. Doorloop het proces en klik vervolgens op ‘naar betaling’
 4. Geef de voorkeur van betaling aan. Linksonder in het betaalscherm wordt gevraagd of jij jouw digitale tegoed hiervoor wilt gebruiken.
 5. Kies vervolgens voor ‘afrekenen’. 

Digitaal tegoed gebruiken voor restaurant STAGE kitchen & café
STAGE kitchen & Café – hét restaurant van Stadstheater Zoetermeer, de plek waar het om beleving draait. Laat je verrassen door ons veelzijdige menu en proef de favoriete gerechten van acteur Jon van Eerd. Naast diner, kun je ook voor een lunch, borrel, snelle koffie of inspirerende werksessie bij ons terecht. Schuif aan op ons zonnige terras of reserveer een tafeltje in ons restaurant. Het digitale tegoed is ook in te zetten in ons restaurant:
 1. Klik op het winkelmandje rechts bovenin op onze website. 
 2. Kies voor bestellen met een account en log in op jouw eigen account.
 3. Er volgen een aantal keuzemogelijkheden onder ‘verder winkelen’. 
  Kies voor optie 4: Waardebon STAGE kitchen & café. 
 4. Kies het aantal bonnen en voer het bedrag in. 
 5. Klik vervolgens op ‘naar betaling’
 6. Geef de voorkeur van betaling aan. Linksonder in het betaalscherm wordt gevraagd of jij jouw digitale tegoed hiervoor wilt gebruiken.
 7. Kies vervolgens voor ‘afrekenen’. 
 8. Na enkele ogenblikken ontvang je in jouw inbox een reserveringsbevestiging. Deze bevestiging is de waardebon voor het restaurant. 
 9. Reserveer een tafel bij STAGE kitchen & café via: www.stagekitchen.com en vermeld hierbij het reserveringsnummer die op de reserveringsbevestiging staat. Jouw waardebon wordt bij het afrekenen ingewisseld. 
 10. Wij kijken uit naar je komst!