CLUB-members
Onze boezemvrienden. Dat zijn onze CLUB-members. Zij zijn betrokken bij het theater, helpen met hun feedback het Stadstheater nóg verder en verbeteren ons met hun bruisende ideeën en vernieuwende opvattingen. Wil jij ons ook steunen? Word dan CLUB-member voor € 95,00 per theaterseizoen en ontvang naast alle voordelen van StadstheaterVrienden ook nog allerlei andere extra’s. Zo krijg je als eerste de kans kaarten te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. Na de bestelling volgt een bevestigingsmail met een betaallink waar je binnen 48 uur via iDeal mee kunt betalen. Na betaling volgen de E-tickets. Wil je op factuur betalen, dan ontvang je hardcopy kaarten. Daarnaast ontvang je gratis kaarten voor de seizoenspresentatie, krijg je een kijkje achter de schermen, annuleer je tickets zonder extra kosten en word je uitgenodigd voor een exclusief theaterevent! 
 

pluspunten:
+ voorrang op het bestellen van kaarten
+ tickets annuleren zonder extra kosten
+ kijkje achter de schermen 
+ uitnodiging exclusieve events
+ gratis ticket voor de seizoenspresentatie
+ € 1,00 korting op geselecteerde voorstellingen

CLUB-member worden?
Aanmelden als CLUB-member kan via de website of via de servicebalie. Na inloggen in het eigen theateraccount is de optie om CLUB-member te worden beschikbaar. Dit lidmaatschap geldt voor één theaterseizoen lopend van 1 september tot 1 juli. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. De voordelen hebben betrekking op de theatervoorstellingen in deze periode. 

Theaterprogramma:
CLUB-members en StadstheaterVrienden ontvangen op 11 juni het theaterprogramma en het Stadstheater Magazine thuis op de deurmat! Vanaf 11 juni is deze ook af te halen in het theater.