Jouw steun maakt het mogelijk dat het Stadstheater het podium van de stad blijft. Draag jij het Stadstheater een warm hart toe? Steun ons. Een financiële bijdrage, groot of klein, is voor ons steeds belangrijker om te kunnen overleven. Wij waarderen jouw steun enorm en hier zijn we je ontzettend dankbaar voor. Je kunt op verschillende manieren helpen: 

Blijf kaarten voor voorstellingen kopen
Door theatervoorstellingen te blijven bezoeken help je de artiesten en het theater overleven gedurende deze crisis. Mocht de voorstelling waar je kaarten voor hebt gekocht, geen doorgang vinden, dan blijft je ticket geldig! Dit kan op de volgende manieren:

  1. Als de voorstelling op een nieuwe datum wordt opgevoerd, dan blijft je kaartje geldig voor de voorstelling op die nieuwe datum.    
  2. Kun je niet op de nieuwe datum, dan zetten we je kaartjes om in een digitaal tegoed.
  3. Lukt het ons niet om de voorstelling te verzetten, dan zetten we je kaartjes om in een digitaal tegoed.      
Met het digitale tegoed help je de economische klap van de effecten in de culturele sector op te vangen. Hierdoor kan er weer gewerkt worden aan nieuwe voorstellingen en concerten in de toekomst. Dit digitaal tegoed is onbeperkt geldig. Zo heb je nog iets moois in het vooruitzicht! Door het niet terugvragen van geld, maar het omzetten in een digitaal tegoed help je de theater- en concertwereld overleven. Niet alleen ons theater, maar óók de vele artiesten en musici. 

Tikkie voor Theater
Met jouw bijdrage doneer je eenmalig en steun je direct het Stadstheater. Het bedrag bepaal jij helemaal zelf! Je kunt via jouw eigen bank betalen. 

    DONEER VIA TIKKIE