Laat jij je zintuigen graag prikkelen door de kunst en cultuur van Stadstheater Zoetermeer? Word StadstheaterVriend of CLUB-member van het theaterseizoen 2020/2021.

StadstheaterVrienden 
Steun jij graag het Stadstheater? Voor €35,00 voor één persoon en voor € 60,00 voor twee personen ontvang jij als dank allerlei extra’s.
Zo heb je voorrang op het bestellen van kaarten voor onze theater voorstellingen. Ook krijg je €1,00 korting op geselecteerde voorstellingen en ontvang je een gratis entreebewijs voor de presentatie van het nieuwe seizoen. Daarnaast ontvang je de seizoensbrochure bij jou in de bus.

   WORD STADSTHEATERVRIEND   

CLUB-members
Onze boezemvrienden. Dat zijn onze CLUB-members. Zij zijn betrokken bij het theater, helpen met hun feedback het Stadstheater nóg verder en verbeteren ons met hun bruisende ideeën en vernieuwende opvattingen. Wil jij ons ook steunen? Word dan CLUB-member voor € 95,00 per theaterseizoen en ontvang naast alle voordelen van StadstheaterVrienden ook nog allerlei andere extra’s. Zo krijg je als eerste de kans de beste stoelen te boeken voor het nieuwe theaterseizoen. Je krijgt ook een kijkje achter de schermen met exclusieve events en annuleert al je voorstellingen zonder extra kosten. 

   WORD CLUB-MEMBER   

Data start voorverkoop theaterseizoen 2020/2021
De voorstellingen t/m 31 december 2020 gaan in verkoop. Najaar 2020 wordt het programma vanaf januari 2021 bekend gemaakt en vindt opnieuw een verkoopmoment plaats. 

10 augustus van 10.00 – 16.00 uur : CLUB-members
11 augustus vanaf 10.00 uur : StadstheaterVrienden
15 augustus : Vrije verkoop 

LET OP: Het is niet mogelijk om aan de Servicebalie kaarten te kopen.
Kaarten kunnen alleen besteld worden via onze website of telefonisch. De Servicebalie is op bovenstaande dagen telefonisch bereikbaar van 10.00 – 17.00 uur. Voorgaande jaren kwamen er zoveel bezoekers hun kaarten kopen aan de Servicebalie, dat we dit gezien de 1,5 meter afstand maatregel nu niet aandurven. 


StadstheaterVriend of CLUB-member worden
Aanmelden als StadstheaterVriend of CLUB-member kan via de website of via de servicebalie. Na inloggen in het eigen theateraccount is de optie om StadstheaterVriend of CLUB-member te worden beschikbaar. Dit lidmaatschap geldt voor één theaterseizoen lopend van 1 september tot 1 juli. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. De voordelen hebben betrekking op de theatervoorstellingen in deze periode. 


*Per CLUB-member-account mag je twee tickets reserveren. Na de bestelling volgt een bevestigingsmail met een betaallink waarmee je binnen 48 uur via iDeal kunt betalen. Na betaling volgen de E-tickets. Wil je op factuur betalen, dan ontvang je hardcopy kaarten.