De pauze is voorbij! 

Sinds 1 juli opent het Stadstheater voorzichtig haar deuren. We mogen een onbeperkt aantal bezoekers ontvangen mits deze op 1,5 meter afstand van elkaar zitten en daar zijn we ontzettend blij mee! Op vier zaterdagavonden gedurende de zomermaanden kun je weer genieten van een theatervoorstelling van verschillende artiesten. Op 25 juli en 1 augustus treden diverse artiesten bij ons op. Bekijk hier het gehele zomerprogramma. 

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij zo’n fijn en veilig mogelijke theaterervaring hebt. Wij volgen de richtlijnen van de landelijke overheid en onze brancheorganisaties. Daarnaast nemen wij diverse extra maatregelen om de veiligheid van jou, de artiesten en onze collega's te waarborgen. Wij zorgen ervoor dat het voor iedereen mogelijk is om 1,5 afstand van anderen te houden. 

Voorafgaand aan je bezoek
Je bent bij ons van harte welkom als je vrij bent van verkoudheid en koortsklachten. Als jij of iemand in jouw huishouden last heeft van verkoudheid of koortsklachten, dan willen wij je vragen om thuis te blijven. 

Theaterkaarten bestellen
Koop de theaterkaarten van tevoren via de website of telefonisch. In beide gevallen ontvang je een e-ticket. Rolstoelgebruikers kunnen alleen telefonisch reserveren. Het is voorafgaand aan de voorstelling niet mogelijk om kaarten aan de servicebalie te kopen.

In het theater
Bij binnenkomst verwelkomt een van onze medewerkers je en geeft je verdere instructies. Desinfecteer, direct je handen bij de in het theater geplaatste desinfectiesprays. De garderobe is gesloten, jassen en tassen mogen mee de zaal in. Houd tijdens je theaterbezoek altijd 1,5 meter afstand van elkaar, volg de looproutes op de vloer en etaal overal in het theater met pin. Contant betalen is niet mogelijk. Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.

Placering
De kaarten voor voorstellingen worden ongeplaceerd verkocht. Je maakt tijdens het bestelproces de keuze of je in de zaal of op het balkon wilt plaatsnemen. Voorafgaand aan de voorstelling wijzen onze medewerkers jou een plek aan waar je mag zitten. Komen jij en je gezelschap uit hetzelfde huishouden, dan mag je naast elkaar plaats nemen. Kom je niet uit hetzelfde huishouden? Dan willen wij je verzoeken om 1,5 meter van elkaar plaats te nemen (2 theaterstoelen).

Tijdens de voorstelling
Tijdens de voorstelling is er geen pauze. Voorafgaand aan de voorstelling heb je de mogelijkheid om een drankje te kopen en mee de zaal in te nemen.

Na de voorstelling
We verzoeken je om te blijven zitten tijdens het slotapplaus, het geven van een staande ovatie is helaas niet mogelijk. Wacht vervolgens op verdere instructies van onze medewerkers om de zaal te verlaten. 

Toiletbezoek
Het is mogelijk om gebruik te maken van de toiletten, maar niet tijdens de voorstelling. Volg de aanwijzingen op de vloer voor de route naar het toilet. 

Luchtbehandeling
Wij zorgen voor goede ventilatie en verversen de lucht regelmatig om een prettig en gezond binnenklimaat te creëren. Er wordt verse lucht van buiten gebruikt om de lucht in de zaal te verversen. Indien nodig wordt deze lucht eerst verwarmd. Daarna wordt de lucht weer naar buiten geblazen en wordt er vanuit buiten weer verse luchttoevoer verzorgd. 

We hopen dat je weer bij ons komt genieten van al het moois dat theater te bieden heeft. We kijken uit naar je komst!