Bestel theaterkaarten voor maar € 5,00 met een Wildcard! 

Verdien Wildcards door vóór 31 augustus 2022 voor minimaal 5 voorstellingen tegelijk kaarten te bestellen voor het theaterseizoen 2022/2023. De Wildcards zijn persoonsgebonden en deze worden automatisch geregistreerd op je eigen account. Je ontvangt voor iedere persoon die minimaal vijf voorstellingen bezoekt, één digitale wildcard. Deze Wildcard is in te wisselen bij het bezoek aan een theatervoorstelling. Als je de Wildcard inwisselt, dan kost een kaart van die voorstelling maar € 5,00. 

WILDCARDS INWISSELEN
Reserveer de kaarten via onze website. Bij de betreffende voorstelling kunt je in het ‘betaalscherm’ kiezen om te betalen met de Wildcard. Vul hier zelf het aantal in te wisselen Wildcards in. Het systeem herkent hoeveel Wildcards je kunt inzetten. Drie keer per seizoen ontvang je een e-mail met een aantal geselecteerde voorstellingen waar de Wildcard ingezet kan worden. Dit zijn zowel grote namen als veelbelovende nieuwkomers. Zo ontdek je misschien wel nieuw cabarettalent of andere bevlogen theatermakers.

De kleine lettertjes: een Wildcard is alleen in te zetten bij geselecteerde voorstellingen, niet in te wisselen voor geld en is alleen geldig in het huidige theaterseizoen.