In onze Kleine Zaal zijn veel interessante voorstellingen in alle genres te zien. Aankomend seizoen staan er ruim 90 voorstellingen in de Kleine Zaal. Met de Kleine Zaal Royaal bezoek je welliefst 30 van deze voorstellingen voor slechts € 150 in totaal. Welke 30? Dat bepaal je helemaal zelf*! 

Je bestelt de Kleine Zaal Royaal bij de start van de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen via de website** of servicebalie. De Kleine Zaal Royaal kost € 150 en is geldig voor het huidige theaterseizoen lopend van 1 september 2022 tot 1 juli 2023. De Kleine Zaal Royaal wordt niet automatisch verlengd naar het volgende seizoen en de voordelen hebben betrekking op de voorstellingen gedurende deze periode.

Werkwijze
De voorstellingen zijn vanaf 1 september 2022 te reserveren. De Kleine Zaal Royaal geeft geen garantie op een plaats bij iedere voorstelling, daarom moet je een ticket voor elke voorstelling bestellen. Als je ingelogt bent in jouw eigen account, herkent het systeem dat je Kleine Zaal Royaal kaarthouder bent en is de theaterkaart gratis. Zodra je een ticket gereserveerd hebt, ben je zeker van een plaats in de zaal. De Kleine Zaal Royaal is strikt persoonsgebonden en voor sommige voorstellingen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

* Een aantal voorstellingen zijn uitgesloten van de Kleine Zaal Royaal:

  • De Comedy Night's
  • Diederik Jekel
  • Lucas Hamming
  • Ocobar
  • Spinvis

**De Kleine Zaal Royaal is te betsellen via onze website. Log in met je account en klik op het winkelmandje. Hier verschijnt de mogelijkheid om een Kleine Zaal Royaal te bestellen.