do 15 dec 2022
20:30

UpSTAGE Kitchen & Café
Cabaret

Prijs € 18.50

Het gezelligste comedycafé van Zoetermeer

Theaterrestaurant STAGE verandert voor deze avond in een sfeervol comedycafé! Geniet van een hapje, drankje, muziek, je vrienden én meerdere goede comedians. Van eigen of Vlaamse bodem en soms zelfs overzees. Kortom, een heerlijk vermakelijke donderdagavond.

Er staan een MC en drie vlijmscherpe, ervaren grappenmakers klaar. Wie? Dat blijft een verrassing, maar ze zijn gegarandeerd inventief, vreemd, soms zelfs met een muzikale twist én altijd hilarisch.

Stand-up comedy in STAGE
Al jaren zijn onze Comedy Nights in de Kleine Zaal razend populair. Voor deze speciale 'café-editie' verplaatsen we het podium naar ons theaterrestaurant. Scoor nu jouw tickets en beleef gegarandeerd een ongedwongen, ontspannen en hilarische avond.

Hapjes en drankjes zijn niet inbegrepen bij de ticketprijs. Deze zijn gedurende de avond bij te bestellen bij onze medewerkers.
 

NAJAARSACTIE
Krijg € 10 korting per ticket in november en december

Bezoek je vaker een voorstelling in het Stadstheater? Dan is de kans groot dat je Stadstheater Spaarpunten hebt gespaard. Bestel nu tickets en krijg tegen inlevering van 40 Spaarpunten € 10 korting op de ticketprijs van deze voorstelling. De kortingsprijs verschijnt automatisch in het bestelproces indien je genoeg punten hebt.