- Tommy Rockopera (the Who)
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/FaT-bOelBL0/1.jpg
Tommy promo nwe
https://www.youtube.com/embed/FaT-bOelBL0?rel=0
_blank

Inclusief een swingende afterparty na de voorstelling!

Tommy is de eerste rockopera van de Britse rockband The Who en werd later een fantastische film en musical. The Who bracht het werk niet vaak live, maar legendarisch zijn de live-versies uit 1969 en 1989. The Classic Rock Show neemt de versie uit 1989 (The Who tijdens hun tournee door Verenigde Staten) als uitgangspunt. Beleef nu dit fenomenale werk in een bijzonder rockconcert met natuurlijk succesvolle hits als Pinball Wizard, See Me, Feel Me en I’m Free.

 

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:30 Verwenarrangement Deluxe

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd! Uw gastheer of -vrouw brengt uw jas naar de garderobe en begeleidt u naar uw tafel in het Theatercafé, waar een zoete lekkernij en koffie of thee voor u klaar staat. 

In de pauze zorgen wij voor een drankje uit het Hollands assortiment met een schaaltje nootjes aan uw eigen tafel. Na afloop van de voorstelling staat een heerlijk drankje naar keuze uit het Hollands assortiment klaar met selectie amuses. 

De kosten voor een verwenarrangement DeLuxe zijn exclusief het toegangskaartje van de voorstelling en bedragen €11,95 p.p. 

Indien een voorstelling geen pauze heeft, krijgt u twee drankjes na afloop van de voorstelling.  

22:15 Nagenietarrangement

Uw avond bruisend afsluiten? Nagenieten aan een voor u gereserveerde tafel?

Met het speciale nagenietarrangement staat er een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. 

U bestelt het arrangement tegelijk met het reseveren van uw kaarten voor de betreffende voorstelling. De kosten van een Nagenietarrangement bedragen €7,50 p.p. 

za 22 apr 2017

Muziek

Aanvang 20:15 uur

Kaarten € 29,50

Bestel kaarten

Twitter

Kalender