- Scapino Ballet
html
 
 
https://img.youtube.com/vi/5NDiAN9m7PE/1.jpg
Trailer Scapino Ballet
https://www.youtube.com/embed/5NDiAN9m7PE?rel=0
_blank

Scapino Ballet Rotterdam viert 25-jarig jubileum artistiek directeur Ed Wubbe met successtukken Holland en Le Chat Noir.

Twee meesterwerken van de succesvolste Nederlandse choreograaf in één voorstelling: Holland en Le Chat Noir van Ed Wubbe. Beide stukken kregen lovende reacties vanwege het vernieuwende theatrale karakter, de grote dynamiek en de virtuoze uitvoering.

Uitbundig plezier en ontroering wisselen elkaar af, ook in de muziek, een mix van bruisende operettemuziek en chansons van Edith Piaf en Jacques Brel. Met 24 duizend bezoekers en uitverkochte zalen is Le Chat Noir de succesvolste tournee van Scapino.

U kunt hier uw reactie plaatsen
19:15 Introductie

Bij deze voorstelling is het mogelijk een bijzondere introductie bij te wonen. Tijdens deze introductie wordt er meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen. 

De introductie vindt plaats in de Kleine Foyer van het Stadstheater en begint om 19.15 uur. Kaarten kosten € 4,- (inclusief een kopje koffie of thee). 

19:30 Verwenarrangement Deluxe

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd!

22:15 Nagenietarrangement

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. 

di 25 apr 2017

Dans

Aanvang 20:15 uur

Kaarten € 26,00