vr 13 okt 2017
20:15 - 23:05

Grote zaal
Muziektheater
Pauze: Ja

Prijs € 37.00
Gouden Rang € 41.50

Herman van Veen ontving vele internationale onderscheidingen, won de Lennaert Nijghprijs voor beste tekstschrijver en is onder meer Ridder in de Orde van Oranje Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Schijnbaar moeiteloos zingt hij zijn repertoire in vijf talen. In 1966 beklom hij voor het eerst het podium en sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond.

Geen Nederlandse artiest is zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. L’Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Friedrichstadtpalast Berlijn, Carnegie Hall New York en natuurlijk het Stadstheater Zoetermeer.

Herman van Veen is een fenomeen. Hij speelt viool, zingt, schrijft, componeert, schildert en is de geestelijk vader van de wereldberoemde eend Alfred Jodocus Kwak. Van zijn hand verschenen vele cd’s, dvd’s en boeken.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

irene en Arend

Zat 14 Okt 2017

Grandioos avondje Herman van Veen.....ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

U kunt hier uw reactie plaatsen