vr 13 okt 2017
20:15

Grote zaal
Muziektheater

Prijs € 37.00
Gouden Rang € 41.50

Herman van Veen ontving vele internationale onderscheidingen, won de Lennaert Nijghprijs voor beste tekstschrijver en is onder meer Ridder in de Orde van Oranje Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Schijnbaar moeiteloos zingt hij zijn repertoire in vijf talen. In 1966 beklom hij voor het eerst het podium en sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond.

Geen Nederlandse artiest is zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar. L’Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Friedrichstadtpalast Berlijn, Carnegie Hall New York en natuurlijk het Stadstheater Zoetermeer.

Herman van Veen is een fenomeen. Hij speelt viool, zingt, schrijft, componeert, schildert en is de geestelijk vader van de wereldberoemde eend Alfred Jodocus Kwak. Van zijn hand verschenen vele cd’s, dvd’s en boeken.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd! Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

U kunt hier uw reactie plaatsen