vr 2 jun 2017
20:15 - 22:15

Grote zaal
Show
Pauze: Ja

Prijs € 29.00
Gouden Rang € 33.50

De voorstelling Yamato maakt onderdeel uit van Compleet UIT! in het Stadstheater. Kimono’s, bloemsierkunst en lampionnen, Japans bier, thee en sake. En niet te vergeten sushi, sashimi en yakitori eten met stokjes. Het Stadstheater brengt Japan heel dicht bij huis deze avond.

Yamato gebruikt het hele lichaam voor elke slag. Inclusief de ziel. Hun creativiteit komt terug in de muziekinstrumenten, choreografie, speelstijl en kostuums.

Yamato is een Japanse drumgroep die met veel succes de hele wereld over reist. Hun nieuwe voorstelling begint met een slag op een gigantische Japanse Taiko drum. Een geluid vol intensiteit; uw hart gaat er sneller van kloppen en de muziek brengt u in extase. Door de originaliteit verheft Yamato het spelen op trommels tot podiumkunst.

Voor € 27,50 wordt een Japans diner aangeboden! Het diner bestaat o.a. uit: diverse sushi. verse garnalen, salade met zeewier, zure komkommers, gebakken biefstuk met gefrituurde knoflook en meer!
 

22:15 Nagenietarrangement

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. 

U kunt hier uw reactie plaatsen