- Yamato

Yamato is een Japanse drumgroep die met veel succes de hele wereld over reist. Hun nieuwe voorstelling begint met een slag op een gigantische Japanse Taiko drum. Een geluid vol intensiteit; uw hart gaat er sneller van kloppen en de muziek brengt u in extase. Yamato gebruikt het hele lichaam voor elke slag. Inclusief de ziel. Hun creativiteit komt terug in de muziekinstrumenten, choreografie, speelstijl en kostuums. Door de originaliteit verheft Yamato het spelen op trommels tot podiumkunst. 

Compleet UIT! in het Stadstheater
De voorstelling Yamato maakt onderdeel uit van Compleet UIT! in het Stadstheater.  Kimono’s, bloemsierkunst en lampionnen, Japans bier, thee en sake. En niet te vergeten sushi, sashimi en yakitori eten met stokjes. Het Stadstheater brengt Japan heel dicht bij huis deze avond. 

U kunt hier uw reactie plaatsen
18:00 Japans diner

Kimono’s, bloemsierkunst en lampionnen, Japans bier, thee en sake. En niet te vergeten sushi, sashimi en yakitori eten met stokjes. Het Stadstheater brengt Japan heel dicht bij huis deze avond.

*Let op! Het eten bij de voorstelling is niet inclusief en dient los gereserveerd te worden.

22:15 Nagenietarrangement

Uw avond bruisend afsluiten? Nagenieten aan een voor u gereserveerde tafel?

Met het speciale nagenietarrangement staat er een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. 

U bestelt het arrangement tegelijk met het reseveren van uw kaarten voor de betreffende voorstelling. De kosten van een Nagenietarrangement bedragen €7,50 p.p. 

vr 2 jun 2017

Show

Aanvang 20:15 uur

Kaarten € 29,00

Bestel kaarten

Twitter

Kalender