wo 21 feb 2018
20:15 - 22:55

Grote zaal
Musical
Pauze: Ja

Prijs € 48.00

"My Fair Lady kent een fraaie uitvoering - de producent pakt uit met decors en kostuums - en een uitstekend dansend en zingend ensemble."

Volkskrant

"De arrangementen zijn rijk en worden - weliswaar op tape - stijlvol gespeeld door het Metropole orkest, en de kostuums met lange jurken en grootse hoeden zien er prachtig uit."

Trouw

"De voorstelling is duidelijk met bakken liefde en plezier gemaakt, en dat zie je terug over de gehele linie."

Theaterkrant

Een excentrieke professor neemt de weddenschap aan om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society.

Dat gaat niet zonder slag of stoot want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen….

Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt. Een grootse productie met overrompelende kostuums en klassiekers als Zou dat nou niet zalig zijn, Het Spaanse graan, Kom terug en dans met mij en Als ik straks de kerk maar haal.

Chris Tates, Esmée Dekker, Sjoukje Hooymaayer, Alfred van den Heuvel en Han Oldigs spelen de hoofdrollen in My Fair Lady!

Bij deze voorstelling is de korting voor CLUB-members en StadstheaterVrienden niet van toepassing.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen