vr 2 feb 2018
20:15

Grote zaal
Musical

Prijs € 35.00
Gouden Rang € 39.50

Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning als Linda Porter, Marcel Jonker als Monty Woolley e.a. met live orkest.

Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl en leidde een dubbelleven. Hij kon zichzelf niet zijn in het openbaar. Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als I’ve Got You Under My Skin, Night And Day, Ev’ry Time We Say Goodbye en de musicals Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate.

Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikte, groeide zijn eenzaamheid. Cole Porter is in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten. You´re The Top schetst een wervelend beeld van zijn levensverhaal en zijn muziek.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd! Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

U kunt hier uw reactie plaatsen