vr 2 feb 2018
20:15 - 22:45

Grote zaal
Musical
Pauze: Ja

Prijs € 35.00
Gouden Rang € 39.50

"Eerste klas show"

Telegraaf (1995)

"Een bewonderingswaardige musical"

De Trouw (1995)

"Paul Groot excelleert als Cole Porter in You’re the top"

NRC (2018)

"Inderdaad. Een betere titel hadden ze niet kunnen kiezen."

Theaterparadijs (2018)

"Musical met diepgang"

Volkskrant (1995)

Cole Porter combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl en leidde een dubbelleven. Hij kon zichzelf niet zijn in het openbaar. Ondertussen schreef hij wereldberoemde songs als I’ve Got You Under My Skin, Night And Day, Ev’ry Time We Say Goodbye en de musicals Anything Goes, High Society en Kiss Me, Kate.

Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikte, groeide zijn eenzaamheid. Cole Porter is in zijn laatste levensfase. Hij verblijft in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders dan anders: er zijn geen gasten. You´re The Top schetst een wervelend beeld van zijn levensverhaal en zijn muziek.

Paul Groot als Cole Porter, Marjolein Keuning als Linda Porter, Marcel Jonker als Monty Woolley e.a. met live orkest.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen