za 23 dec 2017
19:30 - 21:30

Grote zaal
Jeugd & familie
Pauze: Ja

Prijs € 30.00

’Tina, de musical’ is een vrolijke familievoorstelling voor meiden, moeders én oma’s. En natuurlijk mogen ook alle broertjes, vaders en opa’s mee! Voor ieder wat wils! ’Tina, de musical’ is nu al de leukste theatervoorstelling van het jaar!

Tina, het bekendste meiden weekblad van Nederland, bestaat vijftig jaar en dat gaan we vieren! Daarom is er nu ‘Tina, de musical’!

Tina heeft heel veel aan haar hoofd. Samen met haar beste vriendin Puck en haar vriendje Fabio zorgt ze elke week weer dat het blad gevuld is. Maar op een dag staat Bobby voor haar deur. De leukste jongen van de hele wereld. Haar hart gaat harder kloppen... maar ja, ziet Bobby haar wel staan? Hoe pak je dat aan? Haar moeder heeft geen tijd en pappa heeft geen verstand van vrouwen... nooit gehad.

Tina zit met haar handen in het haar. Dus belt ze haar oma die al een heel leven lang de Tina leest en daardoor eeuwig jong is gebleven. Die stapt in het eerste het beste vliegtuig en samen gaan ze aan de slag om van het meisje Tina een meid te maken! 

 

U kunt hier uw reactie plaatsen