vr 8 dec 2017
20:15 - 22:15

Grote zaal
Toneel
Pauze: Ja

Prijs € 29.50
Gouden Rang € 34.00

Cast: Jon van Eerd, Margo Dames, Karel Simons, Rosalie de Jong en Jacqueline Aronson

Op de zevende dag was er rust. Totdat... Harrie het Paradijs binnenwandelde! En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Opnieuw met een dolgekke en uniek grappige komedie. Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen.

Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt. 
 
‘Harrie & Eva’ is een onbetaalbaar grappige paradijselijke komedie van de hand van Jon van Eerd in de traditie van Harrie Vermeulen.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

Irene & Arend Weening

Zat 9 Dec 2017

Was een grandioos theateravondje om het weekend in te gaan met Harrie en Eva....😂😂😂😂ðŸ‘

Bert

Zon 10 Dec 2017

Er zaten wel grappige stukjes in, maar ik heb echt veel leukere stukken van hem gezien. Was niet laaiend enthousiast....

U kunt hier uw reactie plaatsen