za 17 feb 2018
20:15 - 22:10

Grote zaal
Show
Pauze: Ja

Prijs € 25.00
Gouden Rang € 29.50

''De vier percussionisten van Percossa kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen. Op hoog niveau bovendien. Of het nu gieters, fietswielen, placemats, koffieblikken, toiletrollen, badeendjes of basketballen zijn, ze weten er altijd een dolletje mee uit te halen dat eindigt in een strak geluid. Ooit begonnen op straat, zo wil de legende. Nu staan ze in het theater aan de top. Maar de bravoure van 'alles is muziek' proef je nog steeds.”

Volkskrant

In alles zit ritme en Percossa maakt daar voorstellingen van. Voorstellingen die worden omschreven als muzikale percussieachtbanen vol acrobatiek, zang, dans, humor, scherpe timing en theatrale fijnzinnigheid. Percossa-muzikanten Eric, René, Janwillem en Freek weten uit bijna alles muziek te krijgen. Of dat nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of emmers zijn.

Na grote tours in Taiwan, Duitsland, Frankrijk en de VS gaat de nieuwste show van Percossa in Nederland in première: BAM! Een show vol hoogtepunten uit eerder repertoire maar ook met compleet nieuwe nummers. Ideaal dus om kennis te maken met Percossa en heerlijk voor de fans die zich willen laten verrassen door nieuwe acts. 

 

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen