wo 6 jun 2018
20:15 - 22:40

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 39.50
Gouden Rang € 44.00

Het theaterconcert op woensdag 7 februari is afgelast i.v.m. ziekte.

Er is een nieuwe datum gevonden en wel woensdag 6 juni. Bezoekers van de voorstelling ontvangen hierover van ons bericht per post en mail met alle informatie.

Precies op het moment dat de mannen hun zevende studio album lanceren, gaan ze ook weer op tournee door de theaters.

Een perfecte gelegenheid om het gloednieuwe werk voor te stellen, met uiteraard de bijbehorende anekdotes. Meer dan ooit tevoren zullen zij de verhalen hierachter prijs geven. En natuurlijk komen ook hun grootste hits weer aan bod!

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

jonya

Din 12 Dec 2017

Ik vond de voorstelling 'Aangenaam' super leuk, ik ben er voor school geweest en ze hebben de show heel leuk in elkaar gezet. Ze betrokken de mensen in hun show en hebben veel liedjes laten horen en mij een hele leuke avond bezorgt! Het is zeker een aanrader om naar deze voorstelling te komen, niet alleen omdat het je een leuke avond bezorgt maar ook omdat de voorstelling het geld waard is!

Marlinda Buitelaar

Maa 25 Dec 2017

Het is een aanrader om naar de show aangenaam te gaan. Heb erg genoten van hun show. Leuke intetactie met publiek en een mooie cd met liedjes. Nick en simon dank voor de leuke avond

Margreet

Din 6 Feb 2018

jippie, 6 juni kan ik wel, ook ik ben ziek en zou niet kunnen morgen

U kunt hier uw reactie plaatsen