za 27 jan 2018
20:30 - 21:45

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 10.00

Laat u voor €10,- verrassen door mooie voorstellingen!

Na het overweldigende succes van vorig jaar, vindt op 26, 27, 28 januari 2018 weer het BankGiro Loterij Theaterweekend plaats in meer dan 50 theaters door heel Nederland.

Maak kennis met Anne, winnares van de Jury & Publieksprijs Cameretten 2015 en ja, ook een millennial.
Zoals we allemaal weten zijn millennials (die losers geboren tussen 1982 en 2001) ongebreideld positief met een plaat voor hun kop, hoogmoedig, kortzichtig, versprokkeld, individualistisch, overmatig empathisch, overgevoelig, slecht opgeleid, ongeïnteresseerd, hebben ze allemaal dyslexie en ADD en krijgen ze overal een burn-out van. Dus dat beloofd wat.

Anne Neuteboom, in 2013 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie, maakt maatschappijkritiek anno 2017: zonder correcte dt-spelling, maar met een frisse analytische blik. De Volkskrant ziet haar als ‘een groot talent’ en NRC vindt Anne ‘expressief tot in haar vingertoppen’.
Haar conclusie: mag ik alsjeblieft weg hier?”

Naast deze voorstelling is er van alles te beleven in het theater dit weekend. Aan een kampvuur zitten in de Grote Zaal (misschien mag u zelfs wel blijven slapen…), en een festival met theatervoorproefjes. Een weekend om niet te missen!

Bij deze voorstelling is de korting voor CLUB-members en StadstheaterVrienden niet van toepassing. Er is geen restitutie mogelijk bij het annuleren van kaarten voor het Theaterweekend. De kaarten voor VIP-kaarthouders zijn voor deze voorstelling helaas uitverkocht. 

U kunt hier uw reactie plaatsen