zo 5 nov 2017
15:00 - 17:45

Grote zaal
Musical
Pauze: Ja

Prijs € 36.00
Gouden Rang € 40.50

“Ongekend vlekkeloos optreden”

Volkskrant

“Spannend, smaakvol en overtuigend”

Trouw

Sweeney Todd is een theatrale traktatie waarbij horror en humor hand in hand gaan. Bezoekers over de hele wereld werden al in vervoering gebracht en na een uiterst succesvolle serie in Amsterdam, kon een landelijke tournee niet uitblijven.

De voorstelling is verplaatst van de eerdere datum 28 oktober. Zie voor het volledige bericht ons nieuwsitem.

Het verhaal gaat over de opmerkelijke samenwerking tussen een barbier en zijn buurvrouw: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt de lichamen tot smakelijke pasteitjes. Sweeney Todd komt met een topcast van twaalf acteurs én een live band nu ook naar het Stadstheater. Dit wil je echt niet missen!

Met o.a. René van Kooten, Vera Mann (Musical Award Beste Vrouwelijke Hoofdrol), Marjolein Teepen (Musical Award Beste Vrouwelijke Bijrol), Roberto de Groot, Wil van der Meer, Michelle van de Ven e.a.
 

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

Dennis van der Vegt

Woe 31 mei 2017

Deze voorstelling gezien in het Zonnehuis te Amsterdam. Super cast en een geweldig ervaring. Verhaal was goed te volgen, en ondanks dat het een luguber verhaal is, zitten er zeker veel komische stukken in.

Renée

Woe 31 mei 2017

Een van de meest bijzondere musicals die ik ooit heb gezien.

Henny

Don 1 Jun 2017

Geweldige musical met geweldige spelers

U kunt hier uw reactie plaatsen