za 28 okt 2017
20:15

Grote zaal
Musical

Prijs € 36.00
Gouden Rang € 40.50

“Ongekend vlekkeloos optreden”

Volkskrant

“Spannend, smaakvol en overtuigend”

Trouw

Sweeney Todd is een theatrale traktatie waarbij horror en humor hand in hand gaan. Bezoekers over de hele wereld werden al in vervoering gebracht en na een uiterst succesvolle serie in Amsterdam, kon een landelijke tournee niet uitblijven.

Het verhaal gaat over de opmerkelijke samenwerking tussen een barbier en zijn buurvrouw: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt de lichamen tot smakelijke pasteitjes. Sweeney Todd komt met een topcast van twaalf acteurs én een live band nu ook naar het Stadstheater. Dit wil je echt niet missen!

Met o.a. René van Kooten, Vera Mann (Musical Award Beste Vrouwelijke Hoofdrol), Marjolein Teepen (Musical Award Beste Vrouwelijke Bijrol), Roberto de Groot, Wil van der Meer, Michelle van de Ven e.a.
 

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd! Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

Dennis van der Vegt

Woe 31 mei 2017

Deze voorstelling gezien in het Zonnehuis te Amsterdam. Super cast en een geweldig ervaring. Verhaal was goed te volgen, en ondanks dat het een luguber verhaal is, zitten er zeker veel komische stukken in.

Renée

Woe 31 mei 2017

Een van de meest bijzondere musicals die ik ooit heb gezien.

Henny

Don 1 Jun 2017

Geweldige musical met geweldige spelers

U kunt hier uw reactie plaatsen