za 10 mrt 2018
20:15 - 22:45

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 39.50
Gouden Rang € 44.00

"Nummer na nummer wordt de betovering sterker. Hier wordt niet alleen schitterende muziek gespeeld maar er wordt een stukje muziekgeschiedenis herschreven".

Theaterparadijs

"The Analogues maken van The White Album een geoliede theatershow",

Maxazine

‘Beangstigend goed’

De Volkskrant

‘Muzikaal spektakelstuk’

Het Parool

‘Een magische ervaring’

Vrij Nederland

'A musical wonder from Holland’

Eastern Daily Press (UK)

Na Magical Mystery Tour en Sgt. Pepper spelen The Analogues The White Album van begin tot eind. Het integraal uitvoeren van dit eigenzinnige meesterwerk uit 1968 vergt opnieuw het uiterste van muzikanten en productie.

Het is alsof The Beatles vijftig jaar geleden een intrigerende speurtocht hebben uitgezet, waarvan het theaterpubliek nu, via The Analogues, getuige kan zijn. De eerste twee concertreeksen van The Analogues werden door de critici lovend besproken en er bleek een steeds groter publiek te zijn voor het live ervaren van deze ‘moderne klassieke muziek’, die door The Beatles zélf nooit live is uitgevoerd. The White Album heeft een ander karakter dan de voorgangers. Omdat het een dubbelalbum betreft, zijn er niet alleen meer nummers, maar is de muzikale diversiteit nóg groter.

The White Album vraagt om een andere muzikale benadering. Ook visueel en theatraal biedt dit derde huzarenstukje van The Analogues een totaal andere beleving. Uitgangspunt is en blijft de muzikale authenticiteit. Daarbij is het uiteraard onvermijdelijk om, naast de vijfkoppige band, flink wat hulptroepen en gastmuzikanten mee te nemen, en een compleet arsenaal aan bijzondere, vintage-instrumenten.

Alles voor de perfecte sound. En ook een beetje voor de mooie verhalen.

Bij deze voorstelling is de korting voor CLUB-members en StadstheaterVrienden niet van toepassing.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

Frans Breukel

Zat 10 Mrt 2018

Zaterdag 10 maart gaan we genieten

U kunt hier uw reactie plaatsen